Hanimin1i Hanımlar akşama ne yemekler yapıldı neler yapalım birbirimize biraz destek olalım mı bu konuda 😄 yapmaktan çok ne yapıcağımı düşünmek yoruyor beniii sizde öylemisiniz ?
Kbrayankkk2 Hanimin1i Tarhana corbasi kıymalı nohut yemeği ve bulgur pilavi sebzeli turşu içecek de yeter 2 kişiyiz😂
kahvesever__ Hanimin1i aynen ya her gün düşün düşün kafam agrıyor ne yapsam ne yapsam 😂 sün eşime sordum ne yapıyım akıl ver bulamıyorum dedim o da fırında tavuklu patates dedi birde yanına terbiyeli tel şehriyeli çorba yapacam
Hanimin1i kahvesever__ ne güzel eşin fikir veriyor benimki hep ne yapsan yeriz canım diyor e diyorum yapacak bir şey bulamıyorum peynir ekmek yeriz olsun diyor 😄
Aynur47 Hanimin1i İspanak cikardim acaba ispanagi napsam guzel.ispanak tarifleri varmi bildiginiz ya borekbyapmak istemiyorum
Deletedmom_7156 Hanimin1i mercimek çorbası karnıbahar yoğurtlamasi ve patates patlican domates kızartması
Hanimin1i Aynur47 hayır bende sendenim ama düşünmeye daha zor burdaki hamarat hanımlardan menü fikri alayım dedim ama herkes öyle güzel şeyler yapmış ki tühh kendime dedim 🥲
gizemkrgzl Patates yemeği, bulgur pilavı,karnabahar kızartması salata yeter hergun uğraştırıcı şeyler de yapamam artık 🤣
Hanimin1i gizemkrgzl karnabahar kızartmasına üşendiğim kadar hiç bir yemeğe üşenmiyorum biliyomusunn onu başardıysan senden iyisi yok 😄 hele kızartmadan sonra ocağını temizlediysen sen bir numarasın
Eminedmr Hanimin1i Yedil mercimek çorbası tavuklu mantar sote şehriyeli bulgur pilavı yaninada salata tamam işte 😀