Suhedaaemiroglu Mrvsk1 son adet tarihini sordu ama geç döllenme olabilir bellide o yüzden gözükmemiş olabilir
Siyahkelebek1420 Şu an 4+6 yız ve beta 4100 falan gitsem görünür mü kızlar kese daha çok mu erken alttan istemiyorum karnımdan baktırmak istiyorum
Beyzaaykanatt Beta değerin 6000 olmadan karından görünmüyo. Beta değeri her iki günde bir 1,5 kat artıyor. Benimde görünmemişti kesinlikle alttan baktırmayı kabul etmedim 6. Haftamı bekledim gayet güzel göründü.
Limonzeytin 4,5/ 5.haftada gördüm. Değerim 4000 falandı. Ama alttan ultrasonla görünür zaten en erken karnından bakılarak görünmesi 7.haftayı bile bulabilir kişiye göre değişir.
Alibebek 4+5 te keseyi gördük ama vajinal ultrasyonla. Bugünde bebeği gördük içinde 2 mm 5+5 yalnız haftaya tekrar çağırdı 5 mm olmadan kalp atısı duymamız lazım dedi hayırlısı bakalım Rabbim hepinizin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
ftmnr_drgt Suhedaaemiroglu 4 haftalıkken kızımızı öğrendik 6.haftayı bekledik görmek için 6+4 te keseyi gördük kalbini dinlendik şimdi 34+4uz
Ek1908 4+2 yani bugün normal ultrasonla kese göründü. İçinizi ferah tutun hakkınızda hayırlısı olsun 🌺