Suhedaaemiroglu Kızlar keseyi ne zaman gördünüz ben şuan son adet tarihine göre 5. Haftadayım ama bu gün gittim henüz kese gözükmedi haftaya çağırdı bir daha sizlerde nasıl oldu
Mucize7 Suhedaaemiroglu beta değerine baktırdın mı canım beta yükselmeye başlayınca gözüküyor bazen de geç döllenme olabiliyor o yüzden gözükmemiş olabilir biraz bekle bakalım elbet gözükecektir içini ferah tut
ipekveatlas benimde 5+5 de alttan görüldü karnımdan yoktu ama beta değeri de önemli. benim betam 1500leri gecmisti eğer betan daha düsükse suan gözükmeyebilir yükselmesini bekle endiselenme
Suhedaaemiroglu ipekveatlas beta şuan 645 canım o yüzden sanırım doktorum haftaya gel o zaman bakalım dedi
Mucize7 Suhedaaemiroglu normal canım benimde 1300 iken görüldü daha öncesinde gözükmedi bebiş küçüktür yükselince gözükür hiç merak etme 😊
Suhedaaemiroglu Mrvsk1 son adet tarihini sordu ama geç döllenme olabilir bellide o yüzden gözükmemiş olabilir
didnr_ Suhedaaemiroglu bende ilk gittiğim zaman 4 5 haftalık muhtemelen demişti sonra bıde kan ver dedı tabi ben yanımda kımse yok diye kan vermeden kaçmiştim🤣🙈