Meleq Hunilininbirii ben de sürekli kendimi kontrolde ve doktorun kızımın olacağını söylediğini görüyorum..aşırı kız istiyorum ondan mı yoksa gerçekten bi işaret mi beklemedeyim 12 haftalığız şu an..
aynurcan aynurcan bende ruyamda oglum oldugunu gördüm hatta ismi ile gördüm ama 13 haftada doktorum kiza benziyor bakalim dedi
Sibeltug aynurcan ayy tutmaz mıyım tabi ki hemen 🥰 rabbim sana hayırlı sağlıklı yapız bir delikanlı nasip etsin inşallah ☺️
Sibeltug aynurcan yaa bişey diyim mi bize de 11. Haftada kıza benziyor dedi sonra 13. Haftada erkek dedi ve bende oğluma ismini koyuyordum hemde ağlayarak çok değişikti 🥲
RefBrs Hunilininbirii merhaba bende iki gün önce rüyamda erkek bebek emziryordum kesin bi şekilde bugün erkek olduğunu öğrendim 💙 Haftada çıkıntı var erkek gibi ama net değil demişti doktorum o zamandan netmiş aslında dizinde hakkınızda hayırlısı olsun
Hunilininbirii farahinannesi ayy ikiz güzelde nası bakılır hiç bilmiyorum benim ikiz olsa delirirdim heralde hem çok güzel hemde çok zordur 🥰
H-atun Hunilininbirii ben hep erkek gördüm annemde oyle ama kız dedi dr 🥰 Annem demişti ama tersi çıkar kızın olacak kızım diye 😂
Burcinirak Hunilininbirii bende erkek gördüm ilk 3 ayda sürekli.Bana kıza benziyor diyorlardı kesik kız fşkan diye ben o gece yine erkek görüyordum ve erkek çıktı 😜🙈😂
Mehgiz Ben ilk bebeğimde hep kız gördüm ama oğlum oldu. Yine hamileyim bu da da iki defa oğlan gördüm kızım oluyor bugün öğrendik