Hunilininbirii Kızlar rüyamda kontrole gidiyodum ve ultrasonda bebeğimin net olarak pipisini gördüm doktora diyorum ki sizin söylemenize gerek kalmadı kendim öğrendim 😂😂 böyle rüya görüpte doğru çıkan oldu mu acabaa
Linaya34 Hunilininbirii Ben hep kızım olucağını görüyodum hatta hamile olduğumu bilmeden önce kız bebek emzirdiğimi gördüm gel gör ki oğlum olucak 😂
Esrabozkurtt Hunilininbirii ben 😊 yeni hamileyken rüyamda erkek bebek doğuruyordum 30+4 haftalığız oğlumuzu bekliyorum 👶🏻
Fatmactn_6 Hunilininbirii bende rüyamda ultrasonda bebeğin erkek olduğunu gördüm net bir şekilde ama kızım olacak doktora söyledim emin miyiz rüyamda erkek gördüm dedim oda rüyaların tersi çıkıyor demek ki dedi😂
Sedaknrg Linaya34 bende hamile olduğumu öğrendikten sonra hep kız bebek gördüm emzirdim doğurdum 😂 ama oğlum olacağını öğrendim
Tu_57 Esrabozkurtt bnde ruymda erkek gördüm yunus Emre diyordum cocuga iki kızm var bklm bu daha blli degl annm teyzem esim hpsi oğlum oldunu görmüş ruyasnda
Hunilininbirii Tu_57 banada hep kızın olcak diyolar hatta teyzem kız çocuğunun saçlarını tararken gördüm seni demişti süpriz yumurta gibi ne çıkarsa artık 🥰😂
Esrabozkurtt Tu_57 ben de erkek olduğunu öğrendikten sonra ismini gördüm rüyamda İsra diye Yusuf İsra olacak Allah nasip ederse 😊
Gamzeyasarr Hunilininbirii ben ✋😂 13 gafta da ikili taramada erkeğe benziyor denildi ben ondan sonra 3 kere rüyamda kız bebek gördüm hatta suratını bile gördüm şuan 23 haftalık kız bebeğimizi bekliyoruz 😍
Burcuyldz35 Hunilininbirii benim oldu cinsiyet öğrenmeye gidecektik o gece rüyamda oğlumu kucağıma alıp emzirmiştim . Ertesi gün erkek olduğunu öğrendim . Şimdi 25 haftalık hamileyim 😍😍
Ezgiduru Hunilininbirii esim kizima hamileyken erkek gördü kizimiz oldu. Simdi 2 gun once maviş bi kiz gormus bakalım tutacak mi. Bende erken haftalarda ultrason ve pipi fotosuni görmüştüm normalde rüyası cikan biri değilim. Bilincalti olabilir herkes bi kiz bi erkek olsun dedigi için 😁