Elizcim Yoyko 8 in bir anne yani park yatak aldim kurduk gayet saglam odasini ayirana kadar kullanirim diye dusunuyorum
Fatmabytr Ben teyzemden e bebek ahşap beşik aldım ikinci el . Park yatak babam aldı Kraft compass ama keşke sadece park yatak alsaydım kiraciyim yerim pek yok
Hzlkaya Kelebekbusra https://ty.gl/8cbzapx8fp bunun gibi bişeydi ama alçaktı o altı yoktu yerde kendi sallanıyordu değişik bişeydi ama kullanışsızdı
elifaliunaldi Deletedmom623737 Bende aynı şekilde odası, ya çok beğendim , rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ♥️
Ikicocukluana Selindrellaa ebebekten sepet beşik aldım canım 1 yaşında odasını yapacağım diye erkenden büyük beşik falan almadım 🥰
Kaanmoms Selindrellaa evett sonradan yatak çalışma masası bir de komodin oluyor 😊 iki iki masraf etmeyelim diye 🤭🤭
Selindrellaa Kaanmoms ay çok iyiymiş ben de öyle istiyorum aslında almışken uzun süreli kullansın. Trendyoldan mı aldınız peki
dml33 Selindrellaa ilk kızımda cilekten karyola beşik aldım yatağı ayarlamalı ön korumaligi cikio anne yanıda oluyo 3 yaşında hala kullanio
Selindrellaa Kaanmoms ben de bakıyorum ama kalitesine güvenemiyorum yoksa çok güzel ve uygun modeller var
Kaanmoms Anneoluyorummmm evet mantıklı 😂😂😂 yok canım ben sadece bu şekilde beşik aldım, evim 2+1 o yüzden şimdilik oda yapmadık bebeğimize. İnşallah ilerde büyük bir eve geçersek o zaman alicaz miniğimize bir oda takımı 🙏🏻
Ayliz_123 Cylnsms doğru bir seçim olmuş gayet kullanışlı şekil itibariyle çok yer kaplanıyor ve uzun süre de kullanılabilir bunların ahşap görünümlü olanlarıda kullanışlı oluyor
Kaanmoms Selindrellaa şöyle ki mobilyanin kalitesinden çok memnun kaldık fakat menteşe ve çekmece ray sistemleri çok zayıftı. Biz onları takmadık kaliteli mekanizma alıp öyle taktık 😊
pusatmom35 Selindrellaa moffy baby anne yanı park yatak aldım. Şuanda oda yapmayacağım için. Hemde memlekete giderken götürebilmek adına küçücük çantaya sığıyor