Aycha Umran_akcakil Merhaba, İkili testiniz için de Umut Bey’e mi gittiniz yoksa Songül Hanım’a mı? Teşekkürler.
Umran_akcakil Aycha umut beye gittim kadın doğumcu Selma hanımda takipliyim umut bey perinatoloji profesörü
elifinilki27 Asii96 Hanımlar merhabalar ben Şile de oturuyorum burda özel hastane yok devlet hastanesinde de doğum yok bende doktor arayışındayım uygun fiyatlı bir ter istiyorum gerçekten 26+5 hafta olduk hala doktorum yok
Asii96 elifinilki27 bende arayışlardayım.. burdaki isimleri tek tek araştırıp size uygun olan fiyatlı doktoru seçin isterseniz. Birde gidip deneyimlersiniz. Anne olmak çok zor, mucizevi bir şey ama doktor bulmakta öyleymiş🥲
Merilva H-atun merhaba yorumda denk geldim de Ulkar hocaya muayene oldunuz mu deneyiminizi paylaşırmışsınız bende doktor değiştireceğim kesin olarak Ulkar hanım veya Zeynep Elmalı ikisi arasında kaldım sizin yorumunuz nasıl
H-atun Merilva Ayşe şeyma hanımla yola başladık biz ☺️ Ulkar hoca randevu aldığım gun yoktu tesadüf oldu ama güzel oldu pozitif çok tatlı bir doktor eşimde çok memnun kaldı . Bizimki titiz biraz ben begensem ona dr begendiremiyordum😅