AlpAslanbabysmom Ozlem4353 detaylı ultrasona kurtköy ada tip hastanesine gitmistim arkadasimin tavsiyesiyle uzakti ama uygundi medipole gore🤷🏼♀️
H-atun AlpAslanbabysmom bende çamlıca medipolde 2 tane dr değiştirdim😅 ilgili eminsiniz değilmi birde ulkar hocayı deneyeyim😂
Merilva H-atun merhaba yorumda denk geldim de Ulkar hocaya muayene oldunuz mu deneyiminizi paylaşırmışsınız bende doktor değiştireceğim kesin olarak Ulkar hanım veya Zeynep Elmalı ikisi arasında kaldım sizin yorumunuz nasıl
3mlek2bebkannesi Asii96 Ümraniye eva klinik kadriye Şener benim için doktordan çok öte ❤️ Şükran hanıma hiç muayene olmadım ama çok seviyorum kendisini
3mlek2bebkannesi H-atun hastaneye göre değişiyor ben başkent üniversitesi hastanesinde yapıcam sezeryan 8000tl
Ozlem4353 3mlek2bebkannesi zeynep kamil özel mi az önce biri daha dedı orayı Erbil Çakar varmış orda ona git dendı ama
3mlek2bebkannesi H-atun kız ben önceden fiyat aldım zam gelebilir demişlerdi ne zamn fiyat aldın sen doğurana kadr 15 20000 olmazsa iyi 🙄 bide hangi doktor
H-atun 3mlek2bebkannesi 3 hafta önce falan almıştım fiyat. Eşim konuştu sadece doğum ücretini sorduk biz canım . Garip olan normal doğumda sezeryanda aynı fiyat 😅
3mlek2bebkannesi H-atun benim zorunlu sezeryan ondan her muayenede sormak lazım anlaşılan birde kendilerine ayrıyeten alıcaklarmı acaba geçen burda dendi özel klinik doktoru kendinede ayrıyeten alıyo diye sana öyle bişey dedilermi
H-atun 3mlek2bebkannesi onu hiç sormadık Ya fiyatlar felaket Allah yardımcımız olsun cidden . Ya benimde fıtığım var etkiler mi acaba normal doğumu hiç bilmiyorum
Umran_akcakil Ayrıntılı ultrason Başkent hastanesi Prof. Umut Dilek süper bi doktor 800 lira ben aynenhastanede Selma Songülalp gidiyorum 27 haftalığım yumurta takibiyle hamile kaldım öneririm
Aycha Umran_akcakil Merhaba, İkili testiniz için de Umut Bey’e mi gittiniz yoksa Songül Hanım’a mı? Teşekkürler.