Terspektif Gulnihal kordon mu dolanmıştı canım ya 😞 benim oğlumda kordonla doğmuştu 3 saat kadar aldılar geri getirdiler korkma bişey olmaz inşallah 😔 geldi mi yanına
Gulnihal Terspektif kordon dolanması bide enfeksiyon çıktı kanında yatışını verdik 1 hafta kalıcakmış
Terspektif Gulnihal ah kuzum Allah ım şifasını versin inşallah çok üzüldüm 😔 ben iyiyim sancım filan yok valla geleceği yok sıpanın yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor
Gulnihal Ozlemkomur75 bende öyle diyodum deme şimdi benden çıktı hastanede kaldı allah ne verirse hayırlısını versin sağlıkla kavuşun inşallah
Gulnihal Terspektif anlamadımki yarın bilgi alıcam inşallah ne derece kaç gün ilaç alıcak bilmiyorum dahaü
Gulnihal Terspektif 3 den sonra bilgi veriyolarmış canım aricam bekliyorum ama duyduğum kaddarıyla beslenmesi güzel dediler bi tanıdık var hastanede biberonla besleniyormuş ondan sıkıntısı yokmuş antibiyotik veriyolarmış gerisi dr da bakalım o ne dicek
Gulnihal Terspektif ben doğurdum noldu karnımda değil aklımda kaldı küvezde hala sağlık olsun gerisi gelir
Terspektif Gulnihal canım aklımdadır valla sürekli de müsait değilsin diye yazmadım nasıl oldu kuzucuk neyi varmış ne diyor doktorlar ?