Rukabella Bende 14. Haftamda hissettim. Su an 18+3 olduk ve kıpır kıpır. Sanırım zayıf olduğumdan. Hala göbeğim dümdüz 😂
Hayriye14 @Rukabella ay ben hemen kilo dim 55 din 57suan ama ilk oğlum da 30 kg aldım o yüzden şuan dikkat etmeye çalışıyorum göbeğim hemen çıkıyor benim cinsiyet belli mi
Rukabella Hayriye14 kız sen ben misin 😂 Bende ilk hamileliğimde 30 kilo aldım. Şu an çok dikkat ediyorum . Sadece 1.5 kilo aldım 😂
Nnur1 Hayriye14 ahahhahah ben de 30 kilo aldım 😀 Şimdi 55 le hamile kaldım mide bulantılarım yüzünden bişey yiyemiyorum ama sanırım almaya başlıcam gece yemelerim çoğaldı çünkü 🥲
Kbrkrt Hayriye14 2. Gebelikte erken hissedilebiliyormuş bide zayıfsanız olabilir..kızımda 17 haftalık ilk hissetmiştim
Hayriye14 @ressamistanne https://imgyukle.com/i/omSHSI canım boyu kilosu nerede yazıyor ben anlayamadım ya
moom222 Hayriye14 cnm bnde diyorum kimse inanmıyor kız ben on haftaligim sekiz haftamda beri bahsettigin GB aynı hissediyorum çok uzun süren dakikalarca değil saniyelik bnce hissediyorsun
Seda3536 Hayriye14 canım Ewet bu haftalarda bağırsak hareketi insanı yanılta biliyor ama ikinci gebelikte hissetme olasılığı yüksekmiş benim 3.gebeliğim tam 15. Haftamda hissetmeye başladım yani olabilir
Hayriye14 @Kbrkrt aslnda göbek yağım var 75 den 52 ye düştüm sonra hamile kaldım ve göbeğim sarktı o yüzden ben hissetmem diye düşündüm ama bugün bisiler oynadı😊
Hayriye14 @Seda3536 bende hissettim ya bakalım bekliyorum birdaha olacak mı diye ultrason da çok hareketli çünkü ☺️😁
Hayriye14 @ressamistanne o ne demek yani ben anlamadım ilk çocuğum da özele gittim orda yazıyor du bunalr hicbisey demedi kilo falan
Hayriye14 @Rukabella ayy sorma o kdar kilo aldım ki sonra 2sebe adet olmadım neredeyse zayıfladım adet oldum 2 3sene çocuk olmadı ilk oğlumdan sonra tam zayıfladım bebek olmaz artık dedim ümidi kestigim an bebek olduğunu öğrendim şuan 2 kg almışım ama almaya meyilliyim☺️
Rukabella Hayriye14 Hayırlısı olsun canım. Bizde iki senedir deniyorduk. Tam umudumu kaybettigim anda geldi. Kısmet böyleymiş. Saglikla gelsinler inşallah 🌸😍
Busraaydiiin1 İlk gebeligim ve 13. Haftamdan beri hissediyorum 😃 yok neymiş 20 den önce hissedemezmissin falan filan hepsi fasa fiso valla 13 ten beri hissediyorum ben
Hayriye14 @Busraaydiiin1 ayyy çok güzel yaaa maşallah benim yavruma o zman benimki de bebektir ikinci bide bence hissetmem normal 😊