Meleq neannemioluyorum henüz 12 haftalığız bişey almadım ama rahmetli abisinden kalan bebek arabası oto koltuğu ve peluş battaniyeleri mucizemin ilk eşyaları..
Aselinkooo neannemioluyorum küvet kova maşrapa takımı🤣 biberon emzik. İlkinde bunlar. İndirimde gelmişti bime. O zamanlar. 2 de cinsiyet bilmediğim halde 2.3 tane tulum aldım kıza da erkeğe olur diye. Başkada bişey almadım daha 🤣 netleşmesini bekliyorum.
gamzeli27 neannemioluyorum Cinsiyetini bilmediğim için 1 tanecik bişey aldım. Civcivli peluş takım aldım ilk eşyası 🥰 Tabi babaannesinin ve anneannesinin işlediklerini saymıyorsak 🤭🥰
Ozge neannemioluyorum çok tatlı bir pusete asmalık peluş bir oyuncak aldık. Puseti daha yok ama oyuncağı var 😂
Merve_bolat neannemioluyorum hamile olduğumu eşime süpriz yaparak söylemek istiyordum ama maalesef ki olmadı bende cinsiyeti öğrendiğimde süpriz yapmak istiyordum bu yüzden kızıma patikli bir takım aldım 🥰🥰
Raflesya Beşiğini almıştım ama maalesef bebeğimi içine yatıramadan kaybettim.Sanırım 3. trimestere kadar birşey almamak lazım sonra çok üzülüyor insan..
busraaras00 neannemioluyorum evlenmeden önce markette öylesine görüp hoşumuza giden iki çift çorap almıştık 🥰 yıllar sonra çeyizden çıkardık giydirmeyi nasip etsin rabbim ♥️
Beyzayucel36 neannemioluyorum ilk zıbın almıştım daha çok kuçukdu kalp atışını bıle duymamıstım ama dayanamayıp almıştım 🤣🤣