ebruneco1108 Daha evlenmeden pembiş bi Bebek ayakkabısı almıştım evlendik 5 seneye yakın çocuğumuz olmadı ama ben onları hala sakladım şimdide kızımız olcak inşAllah Allah giydirmeyi nasip etsin🤲🏻 Hamile olduktan sonrada ilk Bebek arabasi, puset vs aldik😇
Buglem21 neannemioluyorum tüp bebek tedavisind başlamıştım transfer yapıldı eşimin teyzesi yelek örmüştu çok şükür bebeğim bana tutundu hediyesi oydu
Askpare neannemioluyorum kanguru patik felan almıştık daha hamile bile değildm :) şimdi 8 aylık hamişim oğlumuz olcak hayırlısıyla
NurcanNurcan Cinsiyetini öğrendiğimde eşime süpriz olsun kız olmasını çok istiyordu minik pembe çorap aldım 😊
Tgbergll neannemioluyorum Biz bebişi öğrendiğimiz gün ailelere sürpriz yapmak için patik almıştık 🐣 cinsiyeti öğrendiğimizde zıbın ve salopet takım aldık 💙 bunlar anı kalsın diyeydi asıl alışverişe de detaylıdan sonra başladık hepimize sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah 🙏🏻
fatma_dilek neannemioluyorum bı çorap aldım küçük oğlum kıskandı hemen denedi gerisini düşünemiyorum artık
Carriebradshow G-A-M-Z-E yoo pastel tonlarda çiçek deseni nesi ağır olsun ki :) diğer desenler çok uyduruk ve karışık geliyor bana da. Zevk meselesi :)
Umran06 neannemioluyorum biberon 🍼 aldım. Mide bulantısından bir şey yiyemiyordum bu çocuk nasıl gelişecek derdinden 🤭🤭🤭
ebru4567 neannemioluyorum daha eşimle evlenmeden hediye olark bı kırmızı kurdele 🎀 ayakkabı ve iki tane pembe çorap almıştım oda saklamisti arabasında dukkanda..ve şimdi evlendik bı kızımız olacak ❤️🎀
Sifa23 deletedmom87894 hahaha bende cinsiyeti belli değildi bi öğrendik ki erkekmiş ben geç öğrendim kendini göstermedi beyfendi 😂
Esma46800 Bize amcası aldı cinsiyetini belli olunca sarı bi yelek babaanneside mavi bi patik ben erken olduğu için birşey almadım daha🥰19. Haftadayız daha yolumuz uzun
Karelinannesi neannemioluyorum sayılır mı bilmiyorum ama 2015 de eşimin doğum gününde bi saat birde bebek zıbını almıştım Gs den orijinal 😅 bebeğimiz olursa bir gün herşeyiyle sana benzesin diye 😄tabi o zaman sevgiliydik o zamanlar BÖyle modaydı 😬😬 şimdi 2 aylık hamileyim bakalım 🙏🏻🙏🏻