Kelebekim ya aslında imkanım var olmasına yani o parayı karşılayamaz durumda değiliz ama bi yandan da üniversite hastanesine gitmek daha mantıklı geliyor. Melih hocayı iyi diye duymuştum sonuçta özel randevu alıp gideceğiz bilmiyorum biraz daha zamanımız var bakalım düşünmek için

Smgesmge alper beyi tek geçerim kesinlikle tavsiye ederim üçüncü hamileliğimde ona gittim ilgisi alakası bilgilendirmesi süper 325 TL ücreti var ama sonuna kadar hakediyor bence ona gidin

Smgesmge ben mete beye gittim canım. 10-15 dakika bakıyor adam prof zaten. Ekstra bi ultrason görüntüsü vs. Vermiyor. Şuan şuna bakıyorum şuan buna bakıyorum şeklinde söylüyor. 310 tl vermiştim

Smgesmge Turgay Şener’e gitmenizi öneririm gerçekten işinde ciddi anlamda uzmanlaşmış biri

Damlataha Alper bey perinatolog olmadığı için doktorum önermedi aslında ne kadar iyi bir doktor olduğunu duymuştum

EdaSunar sanırım artık iyice Turgay’a doğru kaymaya başladım. Gereksiz pahalı gelmişti fiyat ama bir kere verilecek bir şey sonuçta.

Smgesmge içimde şüphe kalmasın dersen git bence parmaklarının kaç tane olduğuna kadar bakıyo gerçekten ben çok memnun kalmıştım

Smgesmge ne demek faydalı olsun yeter ki sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi🤗

Smgesmge öncelikle kesinlikle üniversite hastanesini önermem. Perinatolog olarakda turgay sener cok iyi diye duydum muayene olamadm haftam gectigi icin ama arastrma yapmistim braz hakkinda. Ayrintili ultrason icin gidiceksen sadece bende alper beyi tek gecerim radyoloji uzmani ama ayrintili ultrasonu cok iyi yapiyo. Kizimin safra kesesini hicbir doktor goremedi alper bey cok net bi sekilde gorup icimi ferahlatmisti ve eger biseyleri eksik kalip goremiyosa pozisyondan vs. Daha sonralari ucretsiz kontrole cagiriyo. Saglikla gelsin bebegin🙏

Smgesmge bu arada sadece perinatolog olarak dusunuyosan şehir hastanesindede ilknur hanim var oda uzman bi doktor ilgili ve alakali kibar bi hanim.

Merhaba, ben 2 hafta önce turgay şener’le olumsuz bir tecrübe yaşadım. Doktorumun 5. Ayda önerisiyle gittim kendisine. Ben de normal olarak, organlarını tek tek anlatacak, uzunca bir süre bakacak, bebeğimizi bize elindeki son teknoloji aletle net bir şekilde gösterecek diye heyecanla gittim. 10 dk maksimum görüntüledi. Kendisi baktı, hiçbir yorum yapmadı. Hatta ilk açtığında çok ödemin var hiçbir şey göremiyorum dedi. Rahim ağzın kısa erken doğum tehlikesi var dedi, amniyon sıvın çok az dedi. Biz bebek iyi mi diye sorduğumuzda doktorla konuşmuyoruz odasına geçtiğinizde sizi bilgilendirir diye hemşiresi tarafından azarlandık. Sabır ettik bildiği vardır diye. Odaya geçince hiç konuşmadı. Kağıda yazdı ve uzattı iyi günler dedi. Bebeğim iyi mi diye sorduğum eli yüzü düzgün işte sana tek tek kalp odacıklarından mı bahsedeyim ne gerek var dedi? Ben rahim ağzı ve amniyon sıvısı için endişelendiğimi söylediğimde kağıda yazdım doktoruna sorarsın dedi ve biz çıktık. Ağlaya ağlaya bir hal oldum 10 gündür. Bugün kendi doktoruma gittim alttan muayene yapıldı, rahim ağzının gayet normal olduğunu, amniyon sıvısının da normal olduğunu söyledi. Bana da tek tek anlattı hangi değerler normal, nereden sonra anormal. Sorun olsaydı da erken doğum riskinden çok önce önlemlerimizi alırız dedi. Beni çok rahatlattı sağolsun. Ben çok çok üzüldüm detaylı ultrasonumdan sonra çünkü bu kadar övülen bir isim büyük hayallerle gidiyorsunuz ilk çocuğum, ilk hamileliğim ve inanın kendi doktorum her muayenede bana resmen detaylı ultrason yapıyor. Herşeyini tek tek ölçüp anlatıyor, güzel bir fotoğraf karesi yakalamaya çalışıyor. Parmaklarını eklemlerini hep sayıyor. Turgay beyin muayenesi 600 tl idi bu arada. Ben kendisini suçlamak için değil tamamen kendi tecrübemi paylaşmak için yazdım görünce. Ki kendisinin bırakın eskişehiri ülkedeki en iyi doktorlardan biri olduğu söyleniyor. Eminim çok iyidir, yine de bu kadar hassas bir dönemde bu şekilde davranmaya hakkı yoktu diye düşünüyorum. Ben çok pişman oldum detaylı ultrasona girdiğime. Üzüntüden egzama çıkardım öyle söyleyeyim…

Mavi26 çok geçmiş olsun. Hamile bir kadının psikolojisine uygun davranılmaması yaralayıcı olabiliyor. Belki yalnızca kötü bir gününe denk geldiniz,büyük şanssızlık olmuş. Benim Turgay beyden başka bir şansım yok gibi görünüyor şu an . Ben muayene sırasında konuşmuyor soru sorulmasına müsaade etmiyor diye duymuştum yalnızca. Bakalım deneyimleyip göreceğiz

Smgesmge bende turgay beyden memnun kalmadım. Muayene esnasında istifra ettim midem bulanıyor dedim zaten bitiricektim dedi ve bıraktı gitti. 10daydı randevum içeri girdim montumu çıkarıp giyme süresi muayene olma istifra etme lavaboya gitme ücrerini ödeme derken klinikten çıktık bi baktım saat 10.25. Yani muayene esnasında sadece 10-15 dk kalmışız. Diğer doktorlara giden arkadaşlarımdan 45 dk 1 saat kaldık diye duyunca bizimde beklentimiz o yöndeydi o yüzden bizi tatmin etmedi 600 tl veripte böyle olması

Mlk116 hayırlısı bakalım bize ne denk gelecek bekleyip göreceğiz artık biraz da o günün moduna göre değişiyor sanırım tutumlar.

6 gün sonra