burcuacrr ikramomm benim de geçiyordu parol içince. Parolan zararı yok icin agriniz olunca hem atesinizi kontrol altında tutarsınız. Benim en çok ılık duş düşürdü atesimi banyoda üşüyordum öyle düşüyordu atesim. Ateslenirseniz tavsiye ederim.
Gmzeucr ikramomm eğer dört gün içinde iyileşme göremezseniz bir kere daha test yaptırın bazen yalancı negatif olabiliyo ama inşallah çabucak iyleşirsiniz
ikramomm Gmzeucr dört gün içinde kimse iyileşmez zaten en az 2 hafta sürüyor gribin tamamen bitmesi üstüne ben de ağır geçiriyorum zaten
Gmzeucr ikramomm genelde test yaptıktan snra beş gün snra bir taha yapın diyolar o yüzden söyledim tabi siz bilirsiniz yinede
Dilan1998 ikramomm saydıklarınızın hepsini şuan ben yaşıyorum ve covid olduğumu öğrendim 5 haftalık hamile halimle ilaç kullanmakta yasak perişan olmuş durumdayım 🙈🙈🙈
Busra2013 ikramomm saydıkların corona belırtısı ama grıpte olabılır evde test yap ıstersen cnm schnelltest
AnnelikHayali ikramomm aynı belirtilerle test yaptırdım negatif çıktı sonuç. Ama vücudum dökülüyor günlerdir geçmek bilmedi. Yorgan döşek yatıyorum.