ikramomm Boğazım doluyor her öksürdüğümde sonra geçiyor lenf bezlerim şiş ateşim var ve kemiklerim sızlıyor baş ağrısı ayırt edebilecek özellik var mı yer kokum var ve bir gece de böyle oldum akşam bişeyim yokken bir anda sabah böyle uyandım burnum çok akıyor sürekli 😔
Mucizebekliyorum2 ikramomm valla olabilir benim kardeşim halsizim ve midem bulanıyo diyodu pozitif çıktı kaynımda midem kötü her yerim ağrıyo boğazım acıyo dedi 3. Dozu olmustu ondanmı acaba dedi ama pozitif çıktı kemik ağrısı halsizlik varsa mutlaka yaptır test sende baya belirti var
Melisss_c ikramomm yani test olmadan zaten anlaşılmaz semptomsuz bile geçirenler var. Hem kendi hem çevrenizin sağlığı icin test yaptırmanız gerekiyor zaten belirtiler varmış.
ikramomm Bakar mısınız lütfen nefes darlığım öyle yok ard arda öksürünce oluyor bi üşüyüp terliyorum geri
SerraveAnnesii Covid olabilir benimde öksürükle falan başlamıştı. Ateş, baş ağrısı, halsizlik eklem ağrısı falan olmuştu. En iyisi test yaptırın. Kokuyla tat alma gitmemişti
SerraveAnnesii ikramomm Test yaptırmak istiyorum semptomlar var de test yaptır yani. Ateş için parol iç günde 3 tane içiliyor, soğuk kompleks falan yap bezle . Ihlamur falan iç portakal ye bol bol
ipekveatlas hic bi sekilde anlayamazsınız, test şart. hele ki ateş varsa.. ben daha yeni iyileştim grip gibiydim öksürükten boğuluyodum meğersem covidmiş
ikramomm ipekveatlas ateş var ama ölçer olmadığı için iniyor çıkıyor mu bilmiyoruz ishalim var bide ama o normalde de vardı Demir ilacı yüzünden
ikramomm ipekveatlas şuanlık öyle öksürüğüm yok covid değişimdir inşallah geçen sefer geve uykumdan uyanacak kadar bığazım tıkalıydı burnum da o zaman bile covid değilmişim çok korkuyorum temaslı da değildim her şey nasıl bir gece de oldu
ikizleri_beklerken34 ikramomm ben pozitifim . Her şey 2 saat içinse oldu bir anda ateşim çıktı elim ayağım tutmadı direk covitim dedim akşamına test verdim pozitif çıktım. Burdan kimse size gripsiniz yada covitsiniz diyemez çünkü belirtiler birbirine çok benziyor mesela şaun gripli gibiyim bu sebeple test yaptırın riske atmayın bu arada hastane de de bişey yapmıyorlar parol için deyip gönderiliyorsunuz
ikramomm SerraveAnnesii ıhlamur içicem şimdi onun öncesinde tavuk suyu içtim parola kafama göre içebilir miyim 14 haftalığım biraz yerliyim dokunmaz dimi yapsam portakal yiyemiyorum onun yerine limonlu ihlamur içiyorum
SerraveAnnesii ikramomm içebilirsin canım sorun olmaz ateşin düşmesi için iç hem kırgınlığını da alır hamilelikte içiliyor parol
gulsuayan ikramomm canım ıhlamur içme lütfen çoğu doktor uyarır özellikle düşük tehditi içeriyor ıhlamur hatta hiçbir bitki çayını doktora danışmadan içme istirahat et bol bol C vitamini tüket bir de fazla olmamak şartı ile günlük 1 ya da 2 tane parol içebilirsin çok geçmiş olsun
Deletedmom154 ikramomm ıhlamuru az icne elma ve limon koyupta kaynat düşük tehliken varsa zararli olabilir. parolu 6 saatte bir en fazla 4 kere alabiliyorsun.covidken doktorum oyle demisti.. benimde astımım var ve asisizdim ve grip gecirdim.bir gun atesim ve oksurugum oldu ozaman parol ve sarımsağı ezip sütle kaynatıp için sarımsağı yedim faydasını görmüştüm
ikramomm ikizleri_beklerken34 korktuğundan değil astımım varvr hemen ciğerlerim doldu balham atıyorum ama çok öksürmüyorum
Melisss_c ikramomm yok korkmayın cok başlık acıldı hep okuyorum cok fazla sorunsuz atlatan var şifalar dilerim ☺️