Dilekka AyenurzlemMeral bende 16 haftaya kadar kendime gelememiştim çok halsiz oluyor insan tembelsin zannediyorsun ev pis kalsa umrumda olmuyordu bi de bulantılar tiksinmeler ahh ahhh sonra bulantılarım geçmeye başladı 15 haftaya gelince sonra bi enerji gelmeye başladı sonrada iştah 🙈😄
Sebla55 Tek değilmişim bizde de durum aynı çamasırlar askılıktan alınıp giyiliyo çamasır atmak asmak işkence gibi geliyo 🙄
gunaynur NaimeYilmaz benim de askıda kalıyor 😂 lazım oldukça oradan alıyoruz. Anca yenisi yıkanınca mecburiyetten toplanıyor 😃
Edos Bende 1 haftadır evi silip süpürcem silmeye gücüm yetmiyor süpürüp bırakıyorum. Gripte oldum 😷 14 haftalık hamileyim. 1 haftadır çöktü bu ağırlık ne zaman geçer acaba 🤒🤔
AyenurzlemMeral Edos ay geçmiş olsun ilaçda alamıyosunuzdur çok zor bi durum bol meyve yiyin güzel besleninde çabucak atlatın bu durumu🙏
Gulsum94 AyenurzlemMeral ayy benimde gözümde herşey büyüyor hatta bazen yatağı bile toplayasım gelmiyor akşam yine uyuyacağız zaten diye 😄
Busrabnrby AyenurzlemMeral merhaba canim hamileligimin basindada vardi simdide var o kadar usengecim ki anlatamam ya helw sabahlari kahvalti hazirlamak iskence cok zor walla usengeclik