Dilekka AyenurzlemMeral bende 16 haftaya kadar kendime gelememiştim çok halsiz oluyor insan tembelsin zannediyorsun ev pis kalsa umrumda olmuyordu bi de bulantılar tiksinmeler ahh ahhh sonra bulantılarım geçmeye başladı 15 haftaya gelince sonra bi enerji gelmeye başladı sonrada iştah 🙈😄
baharclk Eysaa NaimeYilmaz Sizinkiler yine katlanıp sepette bekliyomuş biz çamaşırları direk askılıktan alıp giyiyorz bayadr 😂😂
Svtpumt AyenurzlemMeral evet öyleymiş bende ilk zamanlar tek ben mi böyleyim acaba diye düşünüp moralim bozuluyordu ama tek ben değilmişim 😊
Burcum AyenurzlemMeral istese de istemese de yapmak zorunda çünkü ikisinde de öğürüyorum😊 yani benim için imkansız🙈 aslında çöp hep eşime aitti ama bılaşığı da kitledim🤷🏼♀️
FatmaSalamBayram AyenurzlemMeral Ben uzaylıları bekliyorum dünya istilasına gelmişken benim çamaşırları bulaşıkları da halledicek haberleştik 😂😂 ev yansa ohh içim ısındı dicem öyle bir tembellik 😅 Bir de en az 12 saat uyuyorum gün hemen bitiveriyor 🙈
AyenurzlemMeral FatmaSalamBayram bana uyku yetmiyor malesef tam alamıyorum okula gittiğim için sabahları erken kalkmak zorunda kalıyorum 😣
Tbrk AyenurzlemMeral valla 4 aya kdr bnde oleydim supurme fln yapmiyordum girgirla devamm. Oturdugum bolgenin yerlerinide islak mendille aliveriyodum😀 onlar gectide, camasir tembelligi gecmedi bndede kuruyo kurudugu yerde kaliyo
NaimeYilmaz delettdmom66 😂😂 benimkide aynı ben bide kızıorm ona sölesene bişeyim kalmadı dıe hıc bişeyn kalmayana kdr dıe cıldırıo ☺☺
FeriDee Bizde 11 haftalığız 😁 ne zaman geçecek bence geçmicek daha da kötü olacak bu sefer ağırlaşacsz hiçbi iş yapamicaz 😁
AyenurzlemMeral Burcum ben burnumu tıkaya tıkaya atıyorum artık yapmaz çünkü eminim harikasın🤣🤣 Burcum
AyenurzlemMeral [bilinmeyen] çağırma zaten canım kaynanalar oğlunun evinden gelinden bekliyo herşeyi en güzel hazıra konmak🤣🤣