portakalcicegii Kızlar bugün kontrolüm vardı herşey çok güzeldi. Keselide gördük. Mantarım vardı doktorum sirkeli su önerdi . Onla taharet yaptım. 2. WC girmemde peçeteye pembe kan geldi. Sirkeli sudan kaynaklı olabilir mi ?
Susu_09 Yok zannetmem 5+4 de benim de oldu eğer devam ederse doktora gidin mutlaka iğne ve progestan verir uzanıp ayaklarınızı yükseğe koyun
portakalcicegii Susu_09 yazdım şimdi doktoruma. Dönüş bekliyorum ona göre hareket edeceğim. Vajinal muayane yaptı bir an ondan mı diye düşündüm ama onuda sanmıyorum. Ayy ne güzel kese çok iyi falan demişti
Anne88 portakalcicegii canm alttan baktığı için de olabilir amamutlska Protestan verir sana dönüş yapmazsahiç bekleme git hastaneye ben dün gittim Protestan la coraspirin verdi henüz kese yoktu cumartesi gel dedi ama bu ilaçlara dün başladım sana da gerek olabilir
Anne88 portakalcicegii Olmadi canım bana dedi işimizi şansa birakmayalim bu ilaçlara başlayalım dedi sen hiç korkma bol dua et inşallah bişey olmaz
Anne88 portakalcicegii hiç bilmiyorum canm kan aldı da kan sulandırıcı iyi dedi kullan dedi tamam dedim bende
portakalcicegii Elayvzz benim çok yeni henüz adetim geçilmeli 5 gün oldu erken davrandım biraz . İnşallah güzel haber alırsınız 🤲🏻
portakalcicegii Anne88 inşallah. İçim çok rahat ama bilmiyorum yinede. Haber bekliyorum . Büyük ihtimalle progestan başlatacak