Nehir-Poyraz Trkcnfnd71 yaaa bende olmadı hocaya gideyim bana 260 oldu demişti birisi ondan gitmedim hiç
Gizemmmmmmkync Trkcnfnd71 canım bende erhan hocaya randevu aldım ama ücreti 263 tl dediler ve nasıl bir doktor iyi mi memnun musun
Sibsib Cansupolen Bayındır hastanesinin hizmetinin üstüne tanımam sezeryan geçesi bebeginizin altını bile değiştiriyorlar anneyi asla yormuyorlar ve doktorları her konuda çok kaliteli
Eda4119 Cansupolen keçiören MedicalPark gidiyoruz yetkin karasu şuanlık memnunuz güzel hastane ilgili
Momyy06 Bende doktorun özel muayenehanesine gidip çukurambar koruda doğuracağım doğum paketi aldım 10.000 e
Ezginur35 Hacettepe üniversitesi Doç dr Murat Gültekin hocanın takibindeyim. Özel muayenesine gidiyorum bütün tetkikleri ücretsiz üniversitede yaptırıyorum. Telefonla da her zaman dönüş yapan ilgili bir hoca. Şu an için memnunum.
Nehir-Poyraz Ezginur35 ya hacettepeye nasıl randevu alıyosunuz acaba ne zaman baksam randevu yok. Gazi cumadan cumaya açılıyo mesela ama gebeler yüzyüze almak zorunda. Hacettepede nasıl işliyo sistem biliyomusunuz?
Deletedmom455465 Ezginur35 merhaba ben de hacettepe de muayene olmak istiyorum fakat bir türlü randevu alamiyorum telefonu acmiyorlar hastaneye gidip mi almak gerekiyor siz nasil yapiyorsunuz?
Cansupolen Ezginur35 hacettepeden nasıl randevu alıyoruz randevu boşluğu oluyormu doğum için memnun kalınır mı acaba
Gizemmmmmmkync Nehir-Poyraz allah allah şaka gibi beni uyutmamışlardı. O kadar çok ısrar ettim ki en son benim zorumla uyuttulardı 😁
Nehir-Poyraz Gizemmmmmmkync aaaa hangi hastanede oldun peki. Gazidekiler hep uyutarak yapıyolarmış hep psikolojik olarak hemde sağlıklı bi kürtaj olması için
Trkcnfnd71 @"Gizemmmmmmkync Gizemmmmmmkync sen ne zaman başladın canım Erhan hocaya bende en son 1 ay önce gittim belki fiyat artışı olmuş olabilir
Gizemmmmmmkync Nehir-Poyraz gazi de oldum canım ısrar ede ede işte en son uyuttular bide kızdılar bana tek olan sen değilsin ne uyutması uyuşturuyoruz diye ama ben çok ısrar edince uyuttular :)
Nehir-Poyraz Gizemmmmmmkync çok şaşırdım bana direk kendileri ben sormadan dedi merak etme uyutarak yapıyoruz diye. Ben sadece rahim filmini uyutulmadan çektirdim onu uyutmadan yapıyolardı