Canefzaaaaa Fabulousmom Aaa öyle mi bak demen iyi oldu. Ben hicbirsey sormadım daha nedir ne değildir nasıl oluyor? Çantam hazır bekliyorum. Su sıralar ağrılarım da arttı ne olur ne olmaz diye herşeyi hazır ettim. Bakalım yarın kontrolum var. Henüz nst ye hiç bağlamadi. Umarım yarın bağlar.
Fabulousmom Canefzaaaaa Benim de yarın kontrolüm var 🙈 yarından itibaren bağlarlar diye düşünüyorum 34 den sonra her kontrolde bağlıyor çoğu yer. Benim erken doğum riskim olduğu İçin 31 den beri her hafta nst ye bağlıyorlar. 22 haftadan beri de her hafta kontrole gidiyorum hem şehir hastanesinde perinatoloğa hem özele 😳
edatopcu27 Medicana da yaptıracağım en son iki ay önce 11000 falan dediler şimdi 15000 olmuştur Mart’ta ne olacak bilemiyorum Doktorum orayı uygun gördü
Canefzaaaaa Fabulousmom beni de bugün bagladilar en sonunda. Yalancı doğum sancıları çıktı. Ama muayenedeyken o kadar ağrım yoktu. Genelde bu saatlerde başlıyor. Şimdilik şeker dışında herşey yolunda gözüküyor. Sen ne yaptın canım gittin mi kontrole bugün?
Zoboloploplop Başkent Hastanesi. Dogum paketi 13000. Yilbasindan sonra zamlanmistir tabi malesef :/ Doktorum Emre Hoca. Perinatoloji. Doktorumdan memnunum fakat servisteki yatis personelleri ,hemsirelerden hic memnun degilim.
Fabulousmom Canefzaaaaa Çok şükür sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏽 Gittim nst iyi çıktı şükür zaten ağrım sızım evde oluyor doktoru görünce geçiyor bi bakıyor herşey iyi 😂 yalan söylüyor gibi oluyorum bu seferde inandıramıyorum kimseyi 😂 kan falan verdim alt değeri sınırın üstünde çıkmış biraz crp yine yükselmiş . Sabah yazacağım doktora bakalım ne diyecek 🤷♀️
Yagmuracar0509 Cansupolen ben devlete gidiyorum şehir hastanesi ve de çok memnunum görümcem ve arkadaşım orda doğum yaptı çok memnunlar tavsiye ederim
Cansupolen Evrim1906 iyi aksmalar bende Sami Ulus Beştepe den randevu aldım Elif diye bir doktor varmıs ona aldım . Ama 35. Haftaya girmiş oluyorum . Acaba doğum yapmami kabul ederler mi . Bazı hastaneler son zamanlarda gidince doğuma almiyorlarmis öyle duydum takipte olduğunuz doktorunuza gidin diyorlarmış . Öyle bir sıkıntı olmaz umarım. . siz hangi doktora gittiniz veya gidiyorsunuz ? Sezeryan mi oldunuz memnun mu kaldınız
Evrim1906 Cansupolen oğlum da en baştan beri oraya gittim canım sürekli aynı doktoru bulman çok zor zaten elif hanım kendisi muayne etmiyor uzman doktorlar muayne ediyor. Yüksek ihtimalle kabul ederler. Ayrıca evet sezeryan oldum oğlum da kontrole gittiğim acil sezaryena aldılar 36 haftalık doğum yaptım. Spinal anestezi uygulaması yaptılar doğumdan çıkınca 6 saat müşade odasında tutuyorlar bişey yemek içmek yasak odaya aldıklarında gazını çıkarana kadar sadece sıvı tüketmene izin veriyorlar sonra katı gıda için izin veriliyor odalar tek kişilik bayan refakatçi alıyorlar bebekle nasıl ilgileniyorlar bilmiyorum bebeğim direkt kuveze gitti çünkü ama müşade odasında da doğum yapan bir kaç kişi daha oluyor onların emzirme sine kadar herşeye hemşireler ilgilendi ben tavsiye ederim canım
Cansupolen Evrim1906 çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz korkuyordum .şuan daha rahat içim inşallah sağlıkla alırım kucağıma bebeğimi sizde inşallah 🙏🏻☺️
Evrim1906 Cansupolen korkacak bişey yok canım benim için kadın doğum ve çocuk hastanesi olarak aklıma gelecek ilk hastane orası çünkü sadece bebek ve anne üzerine sizin ilk bebeğiniz mi bide
Trkcnfnd71 Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesine gidiyorum ben çokta memnunum hem Orda da özel hoca tutma şansın var. Üniversite hastanesi olunca herşeyi en detayına kadar inceliyorlar
Nehir-Poyraz Trkcnfnd71 ben de oraya gidiyorum ama ordada odalar sıkıntı kürtajımıda orda oldum üç kişilik oda refakatçi için koltuk yok bişey yok o bi sorun benim için gittiğimde sorucam tekrar özel oda olayını
Trkcnfnd71 Nehir-Poyraz bende sorcam kuzum sanırım biraz para verip tutabiliyorsun sen hangi hocaya gidiyorsun acaba
Nehir-Poyraz Trkcnfnd71 ben hocaya gitmiyorum polikliniğe gidiyorum arada Medicalparka gidiyorum dönüşümlü. En son ben ordayken bi hasta sordu özel odayı yok falan dediler o yüzden vazgeçtim gazide doğum yapmaktan. Sen hangi hocaya gidiyosun. Hocaların ücreti ne kadar oldu bide acaba?
Kalkgidek01 Bende medical park batıkent ahmet süha ya gittim ilk gebeligimde cok mennun kaldım sadece yol uzakdı gözümde bunda da ona gidecegim daha fiyat almadım ayrıntılı mı yaptırdıktan sonra gidecegim onuda ali ipek yaptırcam