Eri9999 asyaninanneyim hayırlı olsun saglıkla sıhatle büyüt inş cnm 😇 aynıyız aynı hafta aynı günde dogurmuşuz 😇
asyaninanneyim Ayse650 canım valla ben hic bir sey anlamadım şartlar o kadar zordu ki tek tavsiyem sakin kalmak sanırım
Eri9999 asyaninanneyim Amin cnm bişey sorabilirmiyim bebegin ne kadar meme de kalıyo benim bebiş 3 4 fkez çekiyo sonra tekrardan çekiyo sonra uyuyo kakasını da yaptı sen ne durumdasın
Deletedmom62627 asyaninanneyim ilerde anlatırsın çocuğuna seni doğurmaya helikopterle gittim diye 🙂 Allah bağışlasın
asyaninanneyim Deletedmom62627 hahah aynen o esnada gözük görmedi ama cidden güzel dogum hikayesi cıktı
asyaninanneyim Eri9999 henüz kaka ve çiş yapmadı canım normal mi bilmiyorum ve cok uyuyo cok az emiyo
Eri9999 asyaninanneyim 24 saat içersinde yapması beklenşrmş sabaha karşı yapabilir cnm bende panik yapıyorum ama hemşireler ceviz kadar midesi var doyuyodur diyo birde şekerini kontrol ediyorlar ordan da belli oluyomuş soyup doymadıgı
Ayseacibuca Yaaa Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah ☺️ Biz sizinle aynıydık darısı bizim de başımıza 🙈
Klkseda @asyaninanneyim gözün aydın canım öncelikle Allah sağ Salim büyütmeyi nasip etsin . hangi doğu ilindesiniz acaba göreviniz nedir ??