mirayveannesiii SayeMom ahhahaha ya geçirecekler demişsin kız bende bu ay vallahi aynısını dddim 😂😂😂😂 2+1 150 gelmiş hiç yakmadık evde değildik dedim heralde bu ay bize geçirecekler 😂😂
SayeMom mirayveannesiii hahahahhaha kahkaha attım sesli öyle ama zamlar bu aydan basliyor yarısına iyi yarısına geriden geçirmişler biz 2.grubuz ahahsjsns 🤣
EsengulC tazeannecik1 alt üst yaksa da artık yapılan zamlar kendini gösteriyor benim elektrik de 268 gelmiş daha önce 140 150 bandındaydı hep
Poyrazin_annesi Bız korkudan dogal gaz yakmıyrz . Klimayı açıyoruz. Ve yakmadıgımız halde 100 lira gelmış.
gizzzy35 tazeannecik1 1354 tl elektrik faturası geldi 😅 Evim normal bir 3+1 yani. Valla sizin faturaları görünce daha bir sinirim bozuldu ne kadar iyi gelmiş herkese 😅😅
tazeannecik1 gizzzy35 Oo size de elektrik çok fazla gelmiş ya,yeminle alttan alttan millete zamları giydiriyorlar 😒
RHMYT tazeannecik1 3+1 doğalgaz 525 geldi bugün. Elektrik daha yazılmadı. Su Allah’tan kartlı da yeni yıldan önce zam gelmeden bayağı yuklettik.
mirayveannesiii SayeMom sıra daha bize gelmemiş 😂😂😂 bize gelene kadar çok geçirmişler 😂😂 sabırsızlıkla faturayı bekliyicem evde 7 gün durduk elektrik faturası 119 gelmiş bi 7 gün daha dursak gelen faturadan yerimde duramazdım yine 😂
tazeannecik1 Tugbaerdemli Ya kış vakti market zamları zaten aşikar yani bide insanlar aylık 1500-1900 arası ev faturalarına para veriyor nasıl geçinilsin yazık çok yazık ya 😐😐
gizzzy35 alcang Klima ama Mersin yani şu 10 gündür soğuk. 10 gündür falan açıyorum evim soğuk değil anlamadık
gldn065807 tazeannecik1 ben antalyada yaşıyorum ve hiç soğuk olmadığı kadar hava soğuk klima ile ısınıyorum 492 lira gelmiş bilmiyorum ne olcak kizim doğduğunda allahtan buraların soğu gü biraz daha gidiyo yoksa vay halimize
tazeannecik1 gldn065807 Benim doğuma kaldı 1 buçuk ay tam kışın ortası Allah yardımcımız olsun valla 2000 i gözden çıkarıyoruz artık 😐
gldn065807 tazeannecik1 benim martin sonu burası biraz daha iyi oluyor Antalya da yaşıyorum gerçi üç ay sonrada klima yine çalışacak bu seferde soğuk yoksa nefes alınmıyor burda Allah yardımcımız olsun ne diyeyim bilmiyorum