Mucizeeemm00 Esra-gkl bizimde son 10 gün bu son günler geçmek bilmiyor… Sanki hiç dogmuycakmiş gibi hissediyorum 😞🙊
elaweannesi Esra-gkl bende daha karar weremedim günü belirsiz bekliyorum Sezeryan olsa bu ara olur normal olsa en geç 10 Şubat dedi doktor 37+2 olduk heyecan war bende de
Esra-gkl elaweannesi bende 37 den beri doğursam diye dua ediyorum 38+4 oldum gelmiyo kızım ara ara kendimi bilerek yoruyorum belki doğar diye 😂
elaweannesi Esra-gkl zamanını bekliyor demek ki cinsiyet aynıymış benimde kızım olacak boy kilo ne durumda acaba şu an ben geçen gittim de şimdi merak ediyorum yine🙈
Esra-gkl Mucizeeemm00 yani aslında bugün de gelebilir beklemesine gerek yok kii 😂 hele 40 haftayı geçmesinden çok korkuyorum
Esra-gkl elaweannesi canım en son 36+5 te baktı o zaman 2700 dü geçen hafta gittim 37+5 te bebeğe bakmadı sadece nst istedi bi de yarın gidicem
Esra-gkl elaweannesi boyunu zaten uzun zamandır söylemiyor haftasıyla uyumlu diyo sadece devlet hastanesinde böyle maalesef
elaweannesi Esra-gkl hımm anladım canım Ewet duydum boyunu demiyormuş demler ne alaka aöa saçma kilodunuzda mı demiyor Yani onu anlamadım
Esra-gkl elaweannesi kontrol etmedi geçen hafta gittiğimde nst ye girdim iyi dedi bebeğe bakmıycakmısınız dedim gerek yok dedi beni muayene etmedi yani bebeğin ne kadar olduğunu bilmiyorum yarın bakıcak inşallah yazarım size
Esra-gkl elaweannesi sizin kaçtı kilosu son gittiğinizde benim bebeğim biraz minik ama bende minik olduğum için normal dedi doktor
elaweannesi Esra-gkl aynen ya merak ettim ne kadar alıyorlar diye sorarım sana sağlıklı gelsinlerde 😇
elaweannesi Esra-gkl son 3000 kilo olmuş dedi ama işte sizden küçüktük bu ara kontrol sık ya ondan dedim bi hafta öndesiniz bizden bende daha haftaya gideceğim acaba kaç olur dedim merak ettim🙈
Esra-gkl Happybsrn valla canım oralarda zaman geçiyordu şimdi hep bi belirsizlik var son 10 diyorum ama bugün de gelebilir 2 3 hafta daha bekleyebilir de hep heyecan ve sabırsızlık var psikolojik olarak yoruyo insanı
elaweannesi Esra-gkl ya öyle mi dersin banada az geldi ondan sordum burda daha fazla olan war ya bu haftada acaba daha alır mı diyorum doğuma kadar bide bu ölçüler ne kadar doğrudur Yani herkes daha az doğuyor dedi ya söylenenden genelde