Mrymarvs Baharun2 30+2yim benmde dün geceden beridir kasılmalarım var bu gece acilde kadın doğum doktoru varsa görüncem inşallah korkuyorum erken gelirse diye bari 1 ay daha kalsada
EzgiPeony [bilinmeyen] bebek dayanıyor gibi bir his mi bnm sanki bir tarafa bebek dayanıyor gibi oluyor kasılmamı ayırt edemiyorum
Baharun2 Elcnerdgn ben de çözemedim canım normal olan hangisi olmayan hangisi bilemiyorum 😪 nette 20 den sonra başlaması normal diyo bazıları 30 dan sonra normal diyo 😪
Hatice44 Baharun2 normal canım şaşkınlığında normal alış o kasılmalara benim 31 de başlamıştı Doğuma kadar devam edecek😊😊
Baharun2 Hatice44 inşallah normaldir canım söylenenlere göre korktum biraz sağolasın ❤️😘❤️ Bayramdan sonra kontrolüm var nese bklm 😘
Simran Baharun2 ben 26+6 gunluk hamileyim bende gecen hafta agrim oldu dokdura gitdim bebeyin kafasini asagda oldugun uzanmami haraket etmemi soyledi arad kalkib iw goruyorum. Agrim aradaa oluya inwallah tam zamanda dogar kizim
Baharun2 Simran inşallah canım bende korkuyorum tabi de Allahın izniyle 36 yı görürüz inşallah 🙏🙏 bol bol inşirah oku 😘
HandanOsman Benim rahim ağzı yetmezliğinden dolayı bu kasılmalarım 25inci haftamdan beri var şimdi 32 olduk ama 2 gündür kaşıklarıma kramp girip 10 15 saniye sürüp geçiyor. Acaba Doğuma yaklaştım mı bilemiyorum.
Baharun2 HandanOsman bilmiyorum canım senin durum biraz daha riskli olabilir doktora bi gözük istersen 😘 inşallah bi sıkıntı çıkmaz 😘
DDurmaz HandanOsman benimde rahim ağzı yetmezliğim var serklaj dikiş atıldı,kaç cm seninki,bide rahminde ağrı oluyormu oturup kalkarken yada yattığın yerden kalkarken bacaklarını hafif araladığında falan
HandanOsman Baharun2 inşaAllah canım. Doktor bayram sonu kesin gel bakalım dedi ama işte ben artık en ufak birşeye tedirğinleşiyorum.
Baharun2 HandanOsman aynen bende öyle ya en ufak bişi olsa insanın aklına her türlü şey geliyor.Rahat olmak en güzeli ama 😪😪😪
HandanOsman DDurmaz bende serklaj yok 32 ye girdik ama ağrılarım hep oluyor. Rahmim de ağırıyor bacaklarımda belimde. Bazen de hiç ağrı olmuyor🤷♀️
Derya341986 Beratalpinannesii benemnde 17 De başladı 19 oldm bazı zamanlar yani bazı günler oluyor haftada bir gün gibi alıştık bizde