Efraimmm aseladaannesi27 Yaa ben başladım bebeginkine ama şuan 30+4 um Mart sonları gibi olur dpgum dedi doktor tabi zamanında doğarsa essek
aseladaannesi27 Efraimmm ya ben de 30+3 oldum haftaya başlamayı düşünüyorum aynen bizi sürpriz beklemezse eger mart sonu kurtuluruz inşallah
Efraimmm aseladaannesi27 inşallah yaa aynıyız demekki büyüdü mu göbüşü n ve bişi daha spracam eşinle ilişki yasadigin zmn ağrın oluyormu daralmış gibi yani
aseladaannesi27 Efraimmm büyüdü göbeğiim biraz canım hareket ederken zorlanıym, ilişki yasak bana bebeğimin eşi aşagıda oldugu için rahim agzını kapatmıyor ama aşağıda biraz o yüzden yasak ilişki şuan
Efraimmm aseladaannesi27 yaa doktor bana öyle bişi söylemedi ama ben ilişki yasadigin zmn ağrım çok oluyo sanki ilk geceki gibi ağrı ve sancı içinde kalıyorum
Bilecik11 Zıbın body takım tulum falan kaçar tane kaç aylık aldınız ya benim de Nisan 2 gözüküyor ama sanki bana mart son haftası gibi hissediyorum 🤭 hiç kıyafet alışverişi de yapmadım nası yapcaz ne alcaaaazz yaaa
aseladaannesi27 Efraimmm doktora sorsaydın keşke ciddi bir şey yoktur bebce ama yine de sormakta fayda var
Ozlem2206 aseladaannesi27 benimde mart sonu doğumum inşallah ben aşırı kışlık değilde mevsimlik uzun kollu takımlar tulumlar aldım 3.ayına kadar alışveriş yaptım yani hazirana kadar o şekilde giydiricem çünkü evin içleri dışarısı kadar sıcak olmuyor hazirandada yaz sezonu oluyor o zaman alışverişini yapıcam sende bu şekilde ayarlıyabilirsin canım birde sadece hastaneden çıkarırken sarmaya kalın bir battaniye aldım peluş triko