aseladaannesi27 Tecrübeli anneler mart sonuna doğru olacak doğumum inşallah, o zman da çok soguk olur mu nasıl giysi almalıyım dışarı doktora, aşıya falan giderken monta, çok kalın ceket olsun başka bir şey olsun ihtiyaç var mı
Nazlimom aseladaannesi27 benimde mart sonu hep uzun kollu aldım dişari cıkarken bende peluş tulum aliyim dedimde annem ne gerek var battaniyeye sarar pusetine koyarsın dedi😂
ezgi0901 aseladaannesi27 bence yenidoğan olduğu için kaban mont falan çok giydiremezsiniz ama mart ayı serin olur, yazın doğan bebeklere bile ince penye battaniye ile sarıyorlar. Bence normal uzun kollu pijama takımları, hastane çıkışı, uzun kollu tulum falan alabilirsin. Bi tane de kalın battaniye al dışarı aşılara giderken ona sararsın kundak gibi
Sinem_20 aseladaannesi27 yeni doğana mont olmaz canım benimde doğum 15 marta denk geliyo 0-3 ay hepsini uzun kollu aldım yeni doğanlar kansız olduğu için üşürler ben bitane nohut bitanede kalın battaniye aldım
Lulikli aseladaannesi27 benim doğumum mart başı ben ocak şubatta doğcak gibi aldım her şeyini yani boşa dememişler mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır diye 😂
Suzanne Canım yenidoğan olduğu için mont falan alma bende nisan başında doğum yapıcam kısmetse genelini yazlık aldım zaten ilk zamanlar evde oluyor ev ortamı sıcak bebek tam toparlanınca İstanbul’daysan eğer yaz sıcağı başlıyor ve kalın giydiremiyosun aşıya giderken de normal kıyafetlerini giydirip battaniyeye sarabilirsim puset varsa üstünü kapatırsın
Adarr00- Suzanne sizce zıbınlar kaç ay alınmalı 🤷♀️Bi kaç tane 3-6 ay almıştım ve kaç adet almalıyım ilk olunca tecrübesiz oluyor insan
atlasinannesiii Canım Mart sonu doğumum hep uzun kollu tulumlar aldım bide welsoft kundak aldım dışarı çıkarken ona koyup çıkıcam çünkü havalar daha soğuk oluyor
Poyrazin_annesi 8 mart dogumum . Hep uzun kol aldım sadece dışarı cıkarken gıydırmek ıcın bı tane peluş tulum aldım
Zehraaaaaaaaaaa Poyrazin_annesi benim de 9 mart gibi görünüyor bende uzun kol tulumlar aldım ama kalın değil normal bi tane de tulum aldım astronot tarzı ama cok hafif
Ayssdemrr Kızım mart sonu dogdu 0 3 ay hep kışlık aldık mayıs gbi de yazlık aldık 3 4 ay boyunca uzun kollu zıbın lar ve kışlık giydi mayıs ortası yazlıga döndü
aseladaannesi27 Çok kalın içi yünlü giysilere gerek yok o zman evde idare edilir dışarı da battaniyeyle sarıp sarmalarız yeterli gelir battaniye
Steacher Benim de Mart ortası. İlk kızım aralık bebeğiydi herşeyi kışlık. Kızımdan kalan herşeyi kullanacağız. Ankara’da yaşıyoruz Haziran gelmeden yaz geldi diyemeyiz. Dışarı çıkarken baharda filan welsoft tulum aldım ve çok soğuk olursa 0-3 ay astronot mont vardı onu kullanırız. Evin içinde uzun kollu olur ama daha serin günlerde olursa bolca örgü yeleklerimiz var can kurtarıcı 😇 ben soğukta yaşadığım için birde içi polarlı külotlu çorap aldım 0-3 ay 🙃 Gülmeyin nolur Ankara gerçekten çok soğuk 😇 hazirana kadar yorganı kaldıramıyoruz düşünün🙏🏻
Withbaby Benimde mart sonu İnşallah uzun kollu tulumlar aldım dışarı çıkarken giydirmek için peluş tulum aldım örgü yeleklerimizde var bol bol eskişehir geç ısınıyor bir süre uzun kollu tulumla devam ederiz gibi 🎀
Gul33 aseladaannesi27 ilk 3 ay battaniye olur monta vs gerek yok. Bizim yaşadığımız yerde kızıma Haziran temmuza kadar tişört pek giydirmiyorum o yüzden de kışlık alışveriş yaptım. 3-6 ayı da yazlık aldım. Antalya’da yaşasam ona göre daha ince şeyler alırdım
Suzanne Adarr00- canım ben 0-3de aldım 3-6da herkes çok çabuk küçülüyor diyor ama ilk zaman çok zıbın değiştiriliyor o yüzden ben ikisinden de aldım
Lulikli Adarr00- ben bayağı aldım canım karışık.18-20 tane vardır. Yenidoğan-3 ay - 6 ay - 9 ay. Ama çoğunluk 3 ve 6 aylık olacak gibi
aseladaannesi27 Efraimmm yok canım daha başlamadım alışveriş işleriyle ugraştım ufak tefek şeyler kaldı, yavaştan başlamam lazım
Efraimmm aseladaannesi27 Yaa ben başladım bebeginkine ama şuan 30+4 um Mart sonları gibi olur dpgum dedi doktor tabi zamanında doğarsa essek