Alparslannannesi Pazartesi günü yaptırdığım beta 10,39 bugün yaptırdım 11,58 sizce bu ne anlama geliyor
Hzlkaya Alparslannannesi muhtemelen kimyasal gebelik adetinize varsa regl olursunuz atarsınız pıhtıyı dış gebelikte değer yükseliyor kese gözükmüyor
Ahsen34 Alparslannannesi adetınız gecıkmeden test yapmayın. Daha sağlıklı yumurta sperm döllenıp rahme gıdemeden test yapılıyor sonra çoğu anne adayı üzülüyor kımyasal dıye. Sabretmek gerekıyor 🙏🏻
Umudayolculuk Alparslannannesi kimyasal gebelik anlamına gelir. Siz yazmıştınız gönderime sanırım aynı durumu yaşıyorsunuz. Adet olduğunda atılır sonra bir daha kan verirsiniz en son
Alparslannannesi Ben gibi bu durumu yaşan var mi sonradan yükselir mi yoksa dış gebelik ki napmaliyim düşmesi için
Ahsen34 Alparslannannesi hem dış gebelikte beta yüksektir. Bu kımyasal olabılır. Doktor görmeli mutlaka
Alparslannannesi Hzlkaya adet günüm geçti canım ama gögüslerim aşırı ağrıyor dokunamıyorum ve midem bulanıyor surekli
Hzlkaya Alparslannannesi bi iki gün içinde atarsınız pıhtıyı regl olursunuz tekrar kan verin sıfırlanıyor mu bi bakın sıfırlandığında adet olursunuz
Alparslannannesi Ahsen34 adetim geçti benim canim simdi namaz gerekiyor sence beklemelimiyim yoksa ilaç mı alayım düşsün diye
dugmeannesi Alparslannannesi kız saçmalama doktora danışmadan ilaç filan alma öyle kafana göre bi iki gün sonra yeniden test ver git bı muayene ol . Öyle kafana göre bişey yapma Allah korusun sana bişey olur .🌺
Alparslannannesi dugmeannesi Eşim hamile kalmamı istemiyorsu 3 dusukten sonra şimdi hamile olduğum tam net olmadan söylemek istemedim
Ahsen34 Alparslannannesi evet adet olur gıbı düşüyor. Büyükse sancılı oluyor. Adet görecek gıbı düşün.
Alparslannannesi Ahsen34 acil doktoru gebelik olsa yükselirdi zaten GEBE değilsin kadın doğuma git dedi
Alparslannannesi Ahsen34 Aslında sancim var egerki adet Bir iki güne kadar olmazsam gidicem ama insaAllah olurumda gitmeme gerek kalmaz