Fatmanur99 Kızlar çok korkuyorum 20 haftalık hamileyim ateşim 39.5 test yaptırdım titriyorum sürekli üşüyorum bacaklarım ağrıyor başına gelen var mı 🥺
seon90 Fatmanur99 canm. Hemen doktora git ve evde şimdi parol iç çok tehlikeli.bak arkadasım yüksek ateşten bebeğini kaybetmişti önlemini al hemen kuzum
Ruhsar Fatmanur99 kontrol edebildin mi ateşini bende 22 haftalık gebeyim dün pozitif çıktım ve akşamdan beri ateşimi düşürmeye çalışıyorum. Düşüyor ama hemen geri çıkıyor. Doktor günde 3 parol iç dedi nasıl geçecek bilmiyorum çok da korkuyorum 😦
Tucicup Fatmanur99 benimde aynı olmuştu hemen ambulans geliyor 112 arayın genelikte ateşte koronada hastanede direk size acilde serum parol uyguluyorlar sizde günde 4 kez alabiliyorsunuz ama arayın hemen geliyor ambulans
SerraveAnnesii Canım soğuk kompleks yap ateşin çok yüksek üstünü falan çıkart koltuk altına kasıklarına başına boynuna soğuk bez koy faydası oluyor. Bide ılık duş al. Parol da işe yarıyor ama etkisini biraz geç gösteriyor
Tugbasimay Covıd mısın canım. Gecen hafta ben covıddım. Ve aynı sorunları yasadım gün de 3 kere parol ıcme hakkım var dedı doktorum. Atesını düşürmeye calıs bebek ıcın tehlikeli olabılır
Fatmanur99 Tugbasimay test yaptırdım henüz sonucum çıkmadı ateşten çok korkuyorum gözlerime vuruyor duş aldım fayda etmedi
Fatmanur99 seon90 testim pozitif 😭😭 ateşim hiç düşmüyor soğuk kompres yapmama rağmen ne yapabilirim evde
betulyc Fatmanur99 hastanede çalışıyorum acilen doktora gitmenizi öneririm evde beklemeyin insanların fikirlerine takılmayın sağlık sonuçta ambulans çağırabilirsiniz 38 üstü hamilede riskli ateş
Sdashn Fatmanur99 acile git canım ateşim hiç düşmüyor diye sana serum yolu ateş düşürücü takarlar canım
Deletedmom154 Yesim619 kadın doğum doktorum dedi ve kendi fikrimi beyan etmedim..kendiminde ateşi varken uyguladım ve dahada artırdığını görmedim
Nezii Fatmanur99 Sadece parol kullanacaksın ve üşüsende üstünü örtmeden sirkeli suyla kompres yapacaksın canım başka çözümü yok. Bende yaşadım aynısını :(
Ezgikurtoglu Nezii Merhaba ben de domuz gribi çıktım maalesef aynı şekilde ateşim çok yükseliyor sizin ne kadar sürdü ateşiniz hiç geçmeyecek gibi sanki 😔