makbule17 Gulcingezer ilk çocuğuma sadece tek ilişki ile hamile kaldım planlı bi gebelikti 2 ye hamileyim bu da planlı ve gene tek ilişki ile oldu
Gulcingezer makbule17 demekki yumurtaliklarin baya iyiymis masallah benimde ilki oyle tek oldu ama onda yumurtlamayi gormustm kaybettim onu ama bu sefer takip yapmadim sadece baktm o haftamdaym
Hilalbasak Gulcingezer yumurtlama haftamda degilken tek ilişki ile hamile kaldim😀😀😆🙂adetimin buttigi gun iliskiye girmsitik bir kere sonra koroma oldgm icin girmedik bir ay hamile kalmisim o gun🙂😆
Gulcingezer AUmmu benim ilk gebeligm kayipla sonuclandi o da tek seferdi ama onda yumurtlamayi gormustum bu sefer bakmadim hic sadece takvime baktm o haftamdaymisim merak ediyorm bnde oluck mi diye
Gulcingezer yenigebe_1 ne guzel masallah ozellikle cocuk dusunsek daha fazla degerlendirirdm Ama kaza kursunu diyelm 🐣🙏🏻
Gulcingezer gunesligun tek iliskiyle kalinir da onemli olan o donemi tutturmak benim ilk gebeligimde tek seferde oldu ama yumurtlama gunumdeydim orda
Gulcingezer gunesligun gerci dogru haklisin sadece yumurtlama haftam ama yumurtlama gunu hangi gune denk geldi onu bilemiyorm
gunesligun Gulcingezer yani Çatlama gününden önce 48-72 saat arası sperm canlı kalablr ona denk geldiyse yada çatlama sonrası 24 saat sonra da olur
Suigeneris Gulcingezer ben de sadece bir gün ilişkiyi girdim, ilk denemede tuttu çok şükür. Hiç negatif düşünme