Gulcingezer Kizlar ben yumurtlamanin oldugu haftada sadece 2 gun degerlendirebildim sizce tutma olasiligi ne kdardir benim pek umudum yok da ? 😔
Gorkem97 Gulcingezer bende iki gün degerlendirmistim ve hamileyim cok şükür darisi basina ve tum isteyenlere insallah 💖
Nihan_35 Gulcingezer bence tutar zaten 3 gün diyolar ama spermler 72 saat canlı kaldığı için tutmuştur ins canım 🙏☺️
FerdAzra Gulcingezer Rabbim ol desin yeter ki canım ben yumurtlama haftasında bir kez ilişkiye girmiştim hatta haftasını bırak koskoca 1 aylık süreçte sadece birgün ama şuan hamileyim 7 aylık Allah’a şükür 🤲🏻😇 Rabbim geciktiriyorsa en güzelini vereceğindedir stres yapma
Hzlkaya Gulcingezer uygulamadan bakıyorsanız zor ama testle bakıyorsanız pik yaptığı günü değerlendirdiyseniz tutma ihtimali var
Gulcingezer Gorkem97 ay masallah ne guzel acaba tek sefer yumurtlama kacti mi oldumu hic kestiremedim bu ay o hafta tek bir birliktelik oldu pek umudum yok acikcasi
Gulcingezer Nihan_35 ins canim bakalm 10 gun snra falan belli olur mutlaka dun gorunuyor yumurtlama biz p.tesi birliktelik yasadik ama bilemedim
Gulcingezer FerdAzra vala seninki cok guzel ornek olmus masallah senin bebisin gelecegi varmis gercekten :) ins bakalm ben 6 ay once kaybettim bi tane ins bu sefer saglikli olur
Nihan_35 Gulcingezer muhtemelen catladigi gün olmuşsunuz canm tutar ins dua et benimde dualarım seninle bak sen gene yumurtlama görmüşsün ben daha onu bile göremedim ☺️
gamzebngaa_dmr Hzlkaya Ben çift çizgiyi gördüğüm gün ilişki oldu ertesi gün test silikti ama bir daha ilişki olmadı tutar mı sence canım adetime 8 gün var merakla bekliyorum ☺️ inşallah tutmuştur
Gulcingezer Nihan_35 yumurtlama goremedim aslinda sadece tahmini yumurtlama haftam 14 ile 16. Gunler arasinda bir gun oldu iliski
zynpysr1 Gulcingezer ben şansa denk gelenyumurtlama haftamda eşimle bir defa birlikte oldum sonraki bir ay eşim uzakta olduğu için birlikte olamadım ve şuan 5+4 haftalık hamileyim yani allah nasip ederse her şekilde ediyor
Gulcingezer zynpysr1 vala cok guzel ornek masallah benimde degerlendirmek icin firsatm olmadi tek iliski oldu ama olup olmayacagini kestiremedm bu ay 🥰
Bkt1262 Gulcingezer benim arkadaşım yumurtlama zamanında 1 sefer ilişki yaşadı hamile kaldı gelinim geliyor 🤗 inşallah hayırlı haberini alırız
Gulcingezer Bkt1262 ins bakalm tek sefer oldugu icin umudum yok ama bakicaz 10 gun snra belli olur zaten :))
zynpysr1 Gulcingezer gecikmeni bekle yada istersen erken gebelik testlerinden yaptır boş beklemekten iyidir :)
AUmmu Gulcingezer umudunu kaybetmeeeee :) balayinda yumurtlama ihtimalimin yüksek olduğu günde oluverdi, üstelik bi süre yatarak filanda beklememistim direkt kalkmıştım ayağa
Gulcingezer AUmmu benim ilk gebeligm kayipla sonuclandi o da tek seferdi ama onda yumurtlamayi gormustum bu sefer bakmadim hic sadece takvime baktm o haftamdaymisim merak ediyorm bnde oluck mi diye