Benim perşembe akşam doğdu,neredeyse hiç görmedim bi sezeryandan sonra gösterdiler 2 sn,bi de gitmeden yanagima koydular fotoğrafımız var o kadar.Bi kere öptüm yanağından yani çok güzeldi.
Eşime de götürün lütfen dedim odaya götürmüşler aileler ve eşim 5 10 dk görmüşler o kucağına almış ordan yoğun bakıma:(
Ilk gece çok ağrım vardı hicbir şey yapamadım süt anlamında önümü goremiyodum,sonraki gün öğlene doğru o makina varya hastanede onunla denedik gelmedi ama ara ara denedik diyebilirim.1 damla geldi gelen kuruyodu gelen kuruyodu cunku cok katiydi derken o gelen 1 damla süt ü ağlayarak eşime verdim o yogunbakima goturdu hemşirelere şırıngaya ceksinler diye ama çekememişler katı olduğu için bana da uzulmiyim diye söylememişler:( Neyse o 1 damla 2 oldu 3 4 5 derken eve de çıktıktan sonra iyice sağma işine odaklandım 1 ml 1,5ml çıkıyor artık hatta biraz önce sagdigim baya çıktı ağladım inanamazsin🙏😔(doktor 50 100 cclerden bahsediyor ama ben henüz bu kadar yapabildim)götürdü eşim birikenleri ha kaç ml dır max 15 ama olsun mamasına katsınlar şifa olsun inşallah.. gün içinde de hep deneyeceğim full tahin,incir,bestlak damla,hurma,su,rezene falan içiyorum bence etkili oldu olmaya da devam eder inşallah.Elimden sadece süt sağmak geldiği için tüm odagim bunda. Umarım senin sütun geliyordur da bunlara hiç ihtiyaç duymadan besliyosundur bebisi❤ doktor göstermiyor hayır çünkü yogunbakimdaki bebeklere bi şey bulaşmasın diye,bi yarın 5dk gorme izni verecekmiş bakalım keşke iyi gelse moral olarak hem bebiş hem bana da o entubeden çıksa ben bu kötü halden:( seninbdurumlar nasil