Terspektif Sonunda 38+5 olduk minik kızımla ve çevreden doğuramadın mı daha nidaları yükselmeye başladı çoktan 😆 post açıp totem yapalım ki doğsun artık minnaklar🙏🏻 Tabi ki kendi sancılarımızla sağ selamet amiiiiiin 😅
Sevincozorhan Terspektif bu insanlar artık bıktırdı geçen hafta perşembe günü nişanım geldi 39+5 teyim ne sancım var ne açılmam bekliyoruz herkes arıyor niye öyle niye böyle sıkıldım artık sürekli açıklama yapmaktan birine bişey söyleyince herkes duyuyor artık bunaldım bebişimde ne zaman gelicek artık sabırsızlanıyorum
Ayaz2016alya2022 Terspektif 41 e kadar yolu var benim 39+4 tık yok ılkım 41 de doğdu Buda öyle doğacak ya 😂😂
Gulnihal 38+2 36 dan beri nst de sancım çıkıyor ama açılma nişan su hiç bi belirti yok sancılarımda düzene girmiyor vee doğurmadınmı nidalarıı bizdende yükseliyor 3. Gebeliğim ama sabırsızlanıyorum artık doğsunnn nolurr😂🤲🏻🙄
Terspektif Sevincozorhan üf gerçekten öyle bide ay hala doğuramadın mı diyorlar ya içimden la havle diye diye gülümsüyorum 😒
Ayaz2016alya2022 Sevincozorhan bende 39+4 oldum doğmuyor tembel kızım güya kızlar erken doğar dedıler oglum 41 de doğdu Buda öyle olsun istemiyorum
Gulnihal Terspektif inan hergün evi temizleyip öyle yatıyorum belki sabaha sancım tutar doğuma giderim diye ama yok 😂
Terspektif Gulnihal ay hadi inşallah sabaha sancımız tutar doğururuz totem yapalım 😆 benim ilk suni sancıydı bu sefer kendi sancım gelsin istiyorum 😢
Gulnihal Terspektif inşallahh nerde o günlerr sabaha da değil sabaha karşı başlasın istiyorum aslında nasip kısmet tabi ama çocuklarım beni çıkarken görmesinler istiyorum hayırlısı olsun hakkımızda
Melek_29A Ayaz2016alya2022 aynıyız valla benimde kiz ve 39+3 um gelmek bilmiyorfu doktor 40 haftada pa,artesi çağırdı hemen yatirmam ama 2 3 gun daha bekleri, dedi
Terspektif Ayaz2016alya2022 evet bide kızlar erken doğar derler valla benim kızda çok keyifçi hiç sancı kasılma tık yok 🥴
Aynursekmen Benim de 38+5 3. Doğumun olacak 😂 2. Doğumda normal nst kontrolüne gitmiştim belim agriyodu meğer doğum başlamış bunda da 36. Haftadan beri belim ağrıyor her güne bugün dogururum ümidiyle uyanıyorum ama yok 😂
Terspektif Aynursekmen ayyy maşallah ya ne güzel inşallah bu da gelir öyle 🙏🏻 Her doğum ayrı bir heyecan
Iremaltnr Aynursekmen dün geceden beri benimde belim ağrıyor geçen haftadan bı cm açıklık vardı ayaklarıma vuruyor sanki yürürken çok halsizim doğummudur acaba🥺
Terspektif cennetomrummm21 dua ediyordum bunda herkes erken doğacak dedikçe 38 i göreyim diye 39 u görüyoruz şükür 😆