h61 Sürekli beklemekten sürekli negatif görmekten sürekli birilerinin hamile haberini almaktan her şeyden bıktım isyan boyutuna geldim artık 4,5 sene oldu bir kere bile hamile kalamadım çok yoruldum artık ümit etmekten beklemekten 😢
Zulal_00 h61 öyle düşünme canım Allah’tan güzel şekilde iste sabırlı ol, kendini strese sokarsan inan herşeyi daha çok zora sokarsın. Rabbim bir an önce evini şenlendirsin kucağını doldursun inşallah ❤️🤗
Tubaelcin h61 Lütfen öyle düşünmeyin olumlu düşünmeye gayret edin Rabbım en kısa zamanda sizinde kucağınızi doldursun inşallah 🤲Hickimseyi mahrum bırakmasin 🤲💗
Hicran23 Kendinizi strese sokarsaniz bu süreç dahada uzar kendi haline brakin bı sorununuz yoksa Rabbim nasip edecektir 3 aralik dogurdum bebeğimin sorunları vardı yoğun bakıma aldılar bnde yattım anne oteli vardı hastanede 3 saatte bir gidip emzirp geliyordum odamdaki abla annem yaşındaydı hatta annemden 1 yaş büyüktü ve ilk bebegiydi onunda 6 sene olmamıştı yapmadıkları gitmedikleri yer kalmamıştı en son önümüzdeki yaz tüp bebek deniyeceklerdi bı gün kasik ağrısıyla hastaneye gidiyor hamile olduğunu öğreniyor hiç beklemedigi bir zmnda ve sağ salim kucağına aldı sizede tavsiyem zamana brakin dua edin ve stres yapmayın ne kdr stres yaparsanız okdr olmaz Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin size 🤲
hannaluins kendinizi kontrol ederek ve vücudunuzu dinleyerek hamile kalmayı deneyin ümidinizi yitirmemeye çalışın rabbim seni anne olman icin donatmış yaratmış
hannaluins bende 1 dusuk yasadim ve yaklaşık 10 ay olmadi korunmadığımız halde ovulasyon testi denedim olmadi sogan suyu ictim adet uygulamalarinin gosterdigi gunlerde birlikte oldum ama olmadi mi olmuyo doktorumun ve biraz arastirmalarim sonucunda vucudumu izledim akintilarimi agrilarimi gün gün kaydettim yine umudum yoktu ama oldu allahim ol derse olur
mrs_elisah h61 soğan kürü yaptınız mı? Bende 2. 5 sene hamile kalamadım soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım. Allah tan tabiki ama soğan kürü de rahmi temizliyor
Merve_0438 Benim gorumceminde 6 sene olmamış bilmiyorum bilirmisiniz göbek düşmesi diye birşey varmış bir kadına gitmişler bende gittim göbeği yerine oturuyor sonra diyor şu zamana hamile kalırsın diye ve gorumcemle kalmış şimdi ikiz kızları var
gamzenurbozdere h61 inş olur canım ben bugun aldım haberini hamileymişim detaylı bi doktora gıttın mi sana bir doktor tavsıye edecegım docdr fatih mehmet karslı instagramdan takıp et tavsıyelerını dene bir
Cugulibinnazzz h61 canim uzulme her şeyin bir zmani var benim kuzenimin 5 sene olmadi hic hamile kalmadi rabbim sonra bir erkek eat nasip etti dua et bol bol isyan etme lutfen
ElaRose h61 4.5 sene içerisinde birdaha yaptırdınız mı ? Doktorlar bişey demiyor mu sebepsiz infertelite diye ? Bi de tüp bebek neden denemediniz ? Rahim filminiz var mı ? Bunlar hep önemli şeyler kuzu
h61 ElaRose tüp bebek hariç her şey yapıldı yaşım genç olduğu için doktor tüp bebek yapmak istemedi bekle dedi
h61 SecilM eşimde muayene oldu değerleri çok yüksek değil ama bu değerlerle olur dediler tedaviye bile gerek görmediler