Bebiscann moom222 içeriğine bi bak canım eger içinde demir ve kan ile ilgili bişey yoksa doktora görün
moom222 Ilk_anneligim son iki haftan bu vitaminide bakayım düzelecek mi acaba geldiklerinden de ola bilir mi
Ilk_anneligim moom222 ben 17. Haftama giriyorum hani Demir ilacına başlamam gerek ama bende bu haftaya kadar çok oldu. Simsiyah gibiydi bende bir problem mi var dedim ama bebek iyiyse zaten sıkıntı yapma. Kullandığın ilaçlardan oluyor
Bebiscann moom222 ıspanak veya yeşillik, pekmez çok yediysen olur canım, ama yemediysen bi doktora görün derim ne olur ne olmaz
moom222 Ilk_anneligim ve m iki gündür başladı cnm acaba yediklerimden mi dedim on haftaligim folik asit gebe kalmadan bir ay önce başladım ama hiç olmadım böyle bebek iyi yani bir hafta olmadı en son gördüğümde gayet iyiydi in ikinci haftada folik asit birakicaz
selmabttl3 moom222 utanacak bişey değil cnm vitaminlerden dolayı hep koyu renk siyaha yakın yani normal bir durum bol bol su iç
moom222 selmabttl3 inşallah dedgn GB dir cnm enfeksiyon vardı boğazımda antibiyotik kullandım su falan icemdim yemek yiyemedim acaba ondan kaynaklı ola bilir mi dedim
Gizgizgiz moom222 bazı durumlarda mide kanamasına işarettir dikkat etmekte fayda var ağrınız varsa ihmal etmeyin
moom222 Gizgizgiz ağrım falan yok cnm tabiki gündür dikkatimi çekti rengi acaba üşütme yada yediklerimden kaynaklı ola bilir mi enfeksiyon için antibiyotik kullandım o sıra yemek yiyemedim acaba ondan da ola bilir mi
Ilk_anneligim moom222 olabiliyor bunu hiç dert etme. Benim de oldu diğer gebelerde de oluyor. Folik asit ten vitaminden dolayı bazen de hormonlar bebek büyüdükçe değişiyor her şey etkiliyor. Bebek iyiyse sorun yapma. Benim geçti.
Meryemce92 moom222 Canım hem vitamin ilacından hemde demir ilacından kaynaklı büyük abdestim siyah ilk zamanlar bende korktum neden böyle diye de ilaçlardanmış 37 haftalık olduk hala devam ediyor bu durum 😀
moom222 Ilk_anneligim bebek iyi cnm en son binkac gün önce gördük sorun yok doktor bol sıvı tuket dedi bnm iki gündür bu durum var ben bı ara hiç yemek yiyemedim ona yordum acaba ondan mı diye
moom222 Bebiscann aaa pekmez ispanak çok yedim cnm bu ara boğazım için özellikle pekmez yedim ispanakda borek yedim yemeğini yedim