moom222 Kızlar hamilelikte büyük abdestiniz siyah oldu mu bu bir sorun mu yoksa kullandığımız vitaminlerden mi çok özür dilerim utanarak soruyorum
Deletedmom622772 moom222 bazı folik asit ilaclarında ek takviyelerde oluyor ilacın arkasına bi bakın belki ek takviyeside vardır bençm folik asit ilacım da da ek takviyeler varmıs sonradan ögrenmistim 😁
Aysee_35 moom222 evet hep siyah oldu.. Demir ilacı yapıyor birde normalde hormonların da etkisi var malesef.. Ben düzenli içmiyorum demiri ama gene koyu ve siyah
dilarakocc Canım normalde demir ilacı yapıyor brn bıraktım ama şuan hala siyah gibi bazen koyu yeşil bişey oluyo ama taş gibi o çok zorluyo beni meyve yiyince iyi geliyor
Bebiscann moom222 içeriğine bi bak canım eger içinde demir ve kan ile ilgili bişey yoksa doktora görün
Ilk_anneligim moom222 bende çok oldu. Çok şaşırmıştım kullandığım vitamin hapı nedeniyle olabilirmiş normalmiş.
moom222 Ilk_anneligim son iki haftan bu vitaminide bakayım düzelecek mi acaba geldiklerinden de ola bilir mi
Gizgizgiz moom222 bazı durumlarda mide kanamasına işarettir dikkat etmekte fayda var ağrınız varsa ihmal etmeyin