Crp değerinin düşüklüğü 😔
AyseBal crp düşüklüğünden değil yüksekliği var ondan başlanmış antibiyotiğe. Doktorlar hamilelere göre antibiyotik veryo merak etmeyin bende hamileliğimin başında kullanmak zorunda kaldım çok şükür iyiyiz. İnş çabuk geçer. Düzenli olarak alın. Aksi halde mikrop bebeğe zarar verir
[bilinmeyen] ben baktım ama benzer durum yaşayan varmı bulamadım umarım düzelir sabahtır kendi kendime evham yaptım 😞
canım benim romatizmam var en düşük crp 10 larda çıkıyo ve hamileliğim boyunca hiç düşmedi bi zararı da olmadı çok şükür korkmanı gerektiricek bişey yok
AyseBal crp düşüklüğünde değil de eğer yüksekse vücutta enfeksiyona işaret eder bundan dolayı tedavi başlanmış olabilir
58Vildan yüksek gösteriyor dA inş önemli bişy yoktur bi kaç tahlilim daha öyle yüksek olan da düşük olan da var inş bişy yoktur nette biraz araştırınca gebelik zehirlenmesi diye bişy çıktı ondan baya tedirgin oldum ams bayram çıkmasını mecburen beklşcem. Teşekkür ederim yine de rahatlattın beni Allah razı olsun 🙏🏻😌
AyseBal başka bi doktora da sor bence çünkü benim doktorum da yüksek deyip yazmıştı az daha kullanacaktım doktor arkadaşım var ona sordum kesinlikle kullanma değerin iyi dedi
AyseBal canim benimde yuksekti zature oldum crp yukseldi ilk once 18 lerde sonra 50 lere yukseldi ama doktorun verdigi ilaclarla atlattim sukur bide yediklerime dikkat ettim sebze ve c vitamini tukettim badem ceviz falan yediklerinede dikkat et