Merhaba kızlar 33 haftalık hamileyim crp değerimin düşüklüğünden antibiyotiğe başladı doktorum sebebi nedendir bebeğe yada bana bir zararı var mı ki erken Doğuma sebep olur mu doktora sormayı unuttum bir sonraki gidişimde öğreneyim diyorum ama içim içimi yedi 18.4 gözüküyor sonuçlarda riskli biri durum mu acaba yardımcı olurmusunuz🙁
    AyseBal crp düşüklüğünden değil yüksekliği var ondan başlanmış antibiyotiğe. Doktorlar hamilelere göre antibiyotik veryo merak etmeyin bende hamileliğimin başında kullanmak zorunda kaldım çok şükür iyiyiz. İnş çabuk geçer. Düzenli olarak alın. Aksi halde mikrop bebeğe zarar verir
      AyseBal düşüklüğü demişsiniz fakat crp normali 0-5 arasıdır yani yanlış anlamadıysam sizinki yükselmiş kandaki enfeksiyon oranını gösterdiği için yüksek olması özellikle hamilelikte biraz sıkıntı o nedenle doktorunuzun verdiği ilaçları mutlaka kullanın. Geçmiş olsun.
        EsraBilal evet yükseklik dedi sanırım o kadar stres yaptım ki kendime ne yazdığımı bilememişm ilaçla düzelebilen bişey mi peki telaşlandım baya
        [bilinmeyen] ben baktım ama benzer durum yaşayan varmı bulamadım umarım düzelir sabahtır kendi kendime evham yaptım 😞
        Nihalee evet yanlış yazmışım yüksek çıktı diye ilaç yazıyorum dedi neyden kaynaklı oluyor ki o bebeğe zararı olur diye korktum teşekkür ederim
        canım benim romatizmam var en düşük crp 10 larda çıkıyo ve hamileliğim boyunca hiç düşmedi bi zararı da olmadı çok şükür korkmanı gerektiricek bişey yok
          58Vildan teşekkür ederim canım bebek sağlıklı olanında tek isteğim o 🙏
          AyseBal benim crp hiç düşmedi idrar yoluna bakıldı bişey yok vücutunea apse yok neden yğkseliyor bulunamadı 20 lerdeydi hep halada öyle. Hamilelikte crp ve sedimentasyon yükseliği görülormuş. Hiç antibiyotikde kullanmadım 36+3 e giricek
            Gubse82 Benim tahlillerimde de 0,51çıktı iltihaplı romatizmam vardı eskiden doktoruma heniz göstermedim ama korkuyorum dA sizinki 0,20 mi çıktı
              AyseBal crp düşüklüğünde değil de eğer yüksekse vücutta enfeksiyona işaret eder bundan dolayı tedavi başlanmış olabilir
              58Vildan yüksek gösteriyor dA inş önemli bişy yoktur bi kaç tahlilim daha öyle yüksek olan da düşük olan da var inş bişy yoktur nette biraz araştırınca gebelik zehirlenmesi diye bişy çıktı ondan baya tedirgin oldum ams bayram çıkmasını mecburen beklşcem. Teşekkür ederim yine de rahatlattın beni Allah razı olsun 🙏🏻😌
              AyseBal başka bi doktora da sor bence çünkü benim doktorum da yüksek deyip yazmıştı az daha kullanacaktım doktor arkadaşım var ona sordum kesinlikle kullanma değerin iyi dedi
              AyseBal canim benimde yuksekti zature oldum crp yukseldi ilk once 18 lerde sonra 50 lere yukseldi ama doktorun verdigi ilaclarla atlattim sukur bide yediklerime dikkat ettim sebze ve c vitamini tukettim badem ceviz falan yediklerinede dikkat et