Oznurkk Semrasular aynen ya ne bulantı ne kusma çok şükür. 33+4 teyim mide yanmam da yok. Diyorlar ki bebek saçsız doğacak 🥺
yeliz0624 Oznurkk millete bakarsan kendi çocukları hariç bütün çocuklar kusurlu boşver takma duymamazlıktan gel
Aysu123cicek Ryry komik olucak ama ben mandalin kabugi aserdim aldim mandalin evdekiler yedi bende kabugunu biz qarop ama ne yapayimm😂🤷♀️
Selencnbz Ben kar aş eriyorum. Ben 2 haftadır kar sapığı gibi camlarda bekliyorum. Kar yağsın avuç avuç yicem inşallahhhhh
Ysgl26 Selencnbz kar sapığı çok iyiymiş :) burda 15 cm kar var yeryerde erimese göndereyim diycem ama :) buz falan ye bari bastırsın biraz :)
Kvrckmom Haşlanmış lahana, turp. Bir türlü beğenmediğim poğaça 😅😅 En son eşim sen ne istediğini tam biliyor musun demişti 😅😅
Oykukose Kvrckmom benimde canım ne görsem istiyor 😂 eşimde sen ne istediğini bilmiyorsun diyor sizin eşiniz gibi😊😂
Selencnbz Ysgl26 ya buzdolabının ayarını açtım kar yapsın diye nofrost ama :(( az kala buzdolabını bozuyordum. Vallahi sapık gibi tüm gün meteorolojideyim
gulsumm1 Ysgl26 of olsa da yesem yaa öyle şanssız bir yer de yaşıyorum ki hiç kar yağmayan bir yer de 🥲
Ebru_3804 Ryry normalde hiç bi çocuğumda aşermedim ama memlekete gittiğimda kaynanam tandır ekmeği yapmıştı o an aşermedim suriyeli bi kadın geldi bahçeye kayna ona taze peynir tere yağı bide yeni tandırdan çıkmış sıcak ekmek vermişti onu gördüm gidipte kadının elinde alıpta yiyemediğim için ağlamıştım sofradada aynı şeyler olmasına rağmen düşündükçe ben nasıl yaptım böyle bişey diye hala kendime inanamıyorum 😃😃
ikicocukmeselesi Ryry acayip birşey istemiyor canım ama sürekli aşeriyorum sanki bende buna anlam veremiyorum🙄 şimdi aşerme diyince bile canım hamburger istedi🤣
MTugba ikicocukmeselesi ayyy sen bide bana sor sürekli hamburger, döner , börek filan istiyor canım her gün bide 😅 eşimde bişey söyleyince ben degil çocuğun istiyor Napim diyorum 😅 maalesef bunları yemem için çarşıya gitmem gerekiyor o yüzden sadece hayaliyle avunuyoruz bazen
Hlycngz İlk çocugumdada hiçbir şeye aşermedim cok iştahsızdım 5 ay kusma bulantıyla gecti bunda dedim olur mu yok aynı buda aş ermek nası bişe valla merak ediyorum 😅
Akyollezgi Gokce_06 Benimde dün canım çağla istedi deli gibi eşim baya aradı internet sitelerinde bugün bulmuş Bahçelievler’de bir manavda dondurulmuş bir şekilde bulur bulmaz getirdi bana yedim tam tadını vermesede en azından tatmin etti. ( yeşil badem diye söylediğin)
Akyollezgi Gokce_06 İstanbul bahçelievler de var ama yurtdışına gönderim yapılamaz 2 ay sonra mevsimi geliyor sabretmen gerekecek
Gunescicek Gokce_06 badem bulamazsan eğer badem turşusu satılıyor aynısı olmaz ama en azından aşermeni bastırır belki
Mavininbiri Aşırri bir şekilde bu mevsimde kenger aşeriyorum 🥴 Zaten şu mevsimde olan hiçbirşey aşermiyorum kavun,karpuz,şeftali taze dalından kesilmiş köy domatesi falan aseriyorum
H-s073 Bende bu mevsimde kiraz aşerdim bulunduğum memlekette yoktu arkadaşım Ankara’da aşeren market varmış bulmuş buzlu geldi ama olsun nefis körlendi 🤲🏻🤗
Beyza91 Rüyamda çikolatalı baklava yemiştim. Uyandım sonra yıllarca aradım. Şimdi 2. Bebeğim de yeni başladık cilekle 😀
Esra-13 Beyza91 karpuz ve delice kiraz ama ikisini de bulmak imkansız aşermem olmıycak diye düşünürken en son bu ikisine taktım 😁😅