Acemi_annee1 Fatmapekesen 10 hafta cinsiyet için bayağı erken evet 🤭 Allah gönlünüze göre versin inşallah 🐣
Svdeee Dalga geçilecek belki ama hamile olduğumu bilmiyodum ve canım starbucks kahvesi istemişti kokusu burnuma geliyodu falan😂😂 nomaldede çok meraklısı bi insan değilimdir
Bebegim213 deletedmom87894 ay bende bende internette görmüştüm hiç tadını bilmediğim şeyi aserdim ve beklentimi karşılamadı o kadar da para verdim 😅😅
Sevdanur522 Reyhandemirbasaran ordu da yasiyorum didik didik ettik yok valla evde denedik disim kiriliyodu beceremedik 😂
Reyhandemirbasaran Sevdanur522 keske yakin olsaydınız cozerdik ama bugun doktora sordum bir tane bile yesen zararliymis. Sabredicez.
Berka 2 3 gündür karpuz istiyorum her yeri didik didik etti bulamadı eşim hamileler için bi site varmış mevsimi olsun olması herşey varmış orda adını bilen var mı acaba
Ozgekaraoglu Ryry ilginç degil ama sevmedigim halde oğluma hamileyken burnuma işkembe yada kellepaça buram buram mis gibi kokmuştu 😂
Silankaya3448 Semrasular maşallah 🧿şükredin halinize çok şükür ben de aşerme yok ama bulantı kusma hat safhada ilaçlarla duruyorum ve 31+3 olmama rağmen tadı I çıkarttın bence