Sumiire Merve_0438 bende küçüklüğümden beri yapardım hamileliğimde daha çok yapıyorum elmayıda oyle yiyorum ayvayıda 😅kalkam limona tuz dökem de yiyen canım istedi yine 😂 ben öyle yedikçe eşim şekilden şekle giriyo 😁
Acemi_annee1 Ryry Geçen gün televizyonda yeşil erik gördüm ve tuza banıp yemenin hayalini kurdum neyse eşim netten baktı var mı diye hamile pazarı diye bi sitede bulduk sadece 3 adet eriğe 60 lira yazmışlar 😅😅 öyle herseyi asermemek lazımmış 😂
Melisa0002 Acemi_annee1 televizyonda değilde rüyalarımda görüyorum her gece şeftali, erik, kayısı, kiraz. Yazı iple çeker oldum😅😅
Babbyymm Benim canım niye bir sey istemiyor böyle deli gibi 😂 aşermeye özeniyorum şu an 😂😂 Hangi haftalarda ya da ayda daha çok aşerme oluyor?
Efraimmm Ryry ışığın aserdim ve hiç zamanı değildi bulamadık diye ağladım baya bir ama halen oluşmamış bekliyorum büyük ihtimal dogurucam halen oluşmadan
Fatmapekesen Acemi_annee1 benimde 10 haftalık bugün erkeğe benziyor dedi kesin söylemek için erken dedi iki kızım var kismet saglikla gelsin inşallah 🙏
Acemi_annee1 Fatmapekesen 10 hafta cinsiyet için bayağı erken evet 🤭 Allah gönlünüze göre versin inşallah 🐣
Smeyyeeee3 Lisedeyken okul kantininde soslu makarna satılıyordu onu çekti ama ne okul kaldı nede kantini😅