Oznurkk Eylulannesi80 bebeğim değil ama ikiz yeğenlerim prematüre doğdular. 28 haftalık biri 1.150 biri de 1.300 gr dı
Oznurkk Eylulannesi80 evet çok şükür 5 aylık oldular. Ağustos ayında doğdular. Ama tam olarak hatırlamıyorum kaç ay kaldıklarını 😕
Oznurkk Nur-01-35 çok şükür iyiler. 🥰 tek sorun gözleri tam gelişmediği için 6 ay boyunca gözlerinden her ay iğne oluyorlar ve maliyeti çok yüksek. Ama sağlıklı olsunlar da sorun yok 🥺
Dilankaraman Eylulannesi80 umarım 34 ude geçersiniz biz solunum sıkıntısı yaşıyoruz ciğerleri tam gelişmediği için ve imkanınız varsa kesinlikle normal doğum yapın çocukta olucak sorunları en azı indiriyo
Dilankaraman nese_gocuk şimdi gördüm mesajını canım yok gostermediler covitten dolayı 18 gun kaldı çıktı şimdi iyi çok şükür
Sseevgii Bebeeeeek Merhaba bende aynı sebeple doğum yaptım 3 gün önce küveze girdi bebeğim 2 kilo 40 gram doğdu sizin nasıl
Bebeeeeek Sseevgii merhaba maşallah kilosu iyi bebeğinizin benim ki 1500 gram doğdu 2300 olunca odaya çıktık iki gün de beraber kaldık sonra taburcu olduk çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok sadece kilomuz az en kısa zamanda sizde kavuşun inşallah 🙏