Masalelif glsmwm_ özel hastane canım yani eskisi gibi de yanılma olmuyor gerçi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🌺🙏
glsmwm_ neannemioluyorum yok canım geç değil ki hatta daha iyi o haftalar da 18 23 haftalar arası yapılır zaten 22 hafta bittikten sonra geç oluyor tabi 😊😊
neannemioluyorum glsmwm_ ay ben yanlış yazmışım 21+1 haftalığım canım ben benimki geç mi oluyor bilemedim ilk gebeliğim o yüzden daha tam bilemiyorum her detayı 😀
Arzuburak glsmwm_ bende 19 dayım canım ikinci gebelik ve sezaryen kızım fazla hareketli değil akşamları ara ara hissediyorum karnım hiç yoktu bir anda çıkmaya başladı yuvarlanıp gidiyoruz biran önce akşam kucağıma 🙏🏻😇
glsmwm_ Arzuburak o haftalar da öyle oluyor evet daha küçük 😊 sağlıkla gelsin prenses inşallah 🤲🏼 zaman hızlı bence çabuk geçiyor 😬😂
pusatmom35 glsmwm_ merhaba ilk gebeliğim nisan sonu mayis basi gözüküyor 25+3 bitiyor bugün şükür 🥰 Normal doğum istiyorum ama Rabbim neyi nasip ederse o 🙏
glsmwm_ pusatmom35 maşallah valla doğumu bebek karar veriyor canım ama gönlünden ne geçiyorsa o olsun inşallah 🤲🏼😊😊 sağlıkla gelsin dünyaya 🧚
glsmwm_ neannemioluyorum 21 haftalıkken mi detaylı olacak kafam gitti 😂 o zamansa geç değil canım ben 22 haftalıkken olacağım 😊
Gly87 16+5 ikinci gebeliğim 35 yaş oğlum 10 yaşında buna iki kez kız dediler sonra erkeğe döndü oğluşum olucak yine sanırım 💙 hala hareketlerini hissetmiyorum 😞 adı arel olucak Allah izin verirse abisininde adı Kayra
glsmwm_ Gly87 maşallah 😊 her gebelik farklıdır tabi bende 17den sonra hissettim ikinci benimde 🧚 sağlıkla gelsin inşallah adıyla yaşasın 🤲🏼🤲🏼😊
Merve_0438 19+4 muhtemelen doğum normal olursa 11 Haziran diye gözüküyor ismi meva düşünüyorum haraket ediyor hissediyorum ama böyle daha net haraketletini hissediyor musun ve dışardan babası dokunduğunda ne zaman hissetmeye başlar bir tahminin varmı
glsmwm_ Merve_0438 maşallah canım sağlıkla gelsin 🧚 daha net hissetmen için bir kaç hafta daha var canım küçük daha 23 24den sonra çok net olmaya başlıyor dışarıdan da yanlış hatırlamıyorsam 26dan sonra filan hisseder baba 😊😊