Masalelif glsmwm_ cinsiyet yanılması mı oldu sizde baya ileri haftada bir de 🙈 bana da doktor kız dedi ayrıntılıyı bekliyorum kesinleşmesi için 😊
Gokce_06 glsmwm_ benim yaş 23 abla diyim o zaman size valla ben en son kökten çözüm buldum bi kız bi oğlan yeter bana 😂
glsmwm_ Gokce_06 maşallah 🧚 bana da yetiyor tabi de işte herşey Allahtan bilemiyorum 😬😂😂 bir doğsun da o zaman çözüm bulacağım sanırım 😂
Masalelif glsmwm_ ayy şimdi daha da emin olamadım 17 haftalığız bizde doktor kız dedi bakalım sonuç ne olacak sağlıklı olsunlar da varsın değişsin canım 🙈😊🙏🌺🌼
Aysu123cicek glsmwm_ ♥️21+5 ben mayis sonu insallah ama com heycanliyim ya kizim olacak Nilay ismin istiyoruz
glsmwm_ Aysu123cicek ne kadar naif bir isim çok hosuma gitti 🧚 sağlıkla gelsin inşallah adıyla yaşasın 🦋😊😊
Kilaflarinmucizesi Kilaflarinmucizesi Benim 9 yaşında bir kızım var Berra. Doktor kız dedi bende Erva niyetlenmiştim. İkisi de peygamberimizin halaları ve kızkardeşler. Yaş 34 doğum zamanı 35 olacak. Ben daha düşünüyorum Allah verirse tabi
glsmwm_ Kilaflarinmucizesi maşallah 😊😊 bana 2 tane yetiyor ama bazı insanlar çok çocuk sever tabi herkesin gönlüne göre olsun 😊😊🧚
Kilaflarinmucizesi glsmwm_ Ben tek çocuğum kalabalık aile hayatı hep hayalim oldu. Hiçbir çocuk yalnız büyümemeli bence ömrümüzün sonuna kadar yanında olamayacağız
neannemioluyorum 20+1 olduk bugün hareketlerini hissetmeye başladım son bi kaç haftadır 1 haziran diye hesapladı ultrason dün doktorda kızım olacak henüz detaylı ultrason yaptıramadım 2 şubatta randevum ismi belli değil daha 😊🥰
glsmwm_ neannemioluyorum benimde 1 şubat detaylı ultrason güzel haberler alırız inşallah 😊🤲🏼 sağlıcakla gelsin prenses 🧚bende 17 haftadan beri hissediyorum ikinci gebeliğim ama çok güzel bir his gerçekten hareket ettikçe mutluluk artıyor 😊😊🦋
glsmwm_ Masalelif kesin konuştuysa bilemiyorum canım özel hastane ise makineler daha kaliteli oluyor kızdır o zaman. 😊
neannemioluyorum glsmwm_ inşallah canım aminn seninde prensin sağlıcakla gelsin inşallah😊🥰 evet ben hareket edince mutlu olunca daha da hareketli maşallah 🥰🥰
neannemioluyorum glsmwm_ canım sanada detaylı ultrason için geç dediler mi ben randevu o tarihte buldum öbür türlü baya tuzlu yani 😅
Masalelif glsmwm_ özel hastane canım yani eskisi gibi de yanılma olmuyor gerçi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🌺🙏
glsmwm_ neannemioluyorum yok canım geç değil ki hatta daha iyi o haftalar da 18 23 haftalar arası yapılır zaten 22 hafta bittikten sonra geç oluyor tabi 😊😊