Patito__ Bfduam kirpiklerim karisik degil kirik kirik olmustu zigzag seklinde Ayrica nefesimi karnmi icine dogru cekip tuttugmda alt karnmda hemen br tutma hissi hissetmistm bnu nasl buldun diye sormayin uzun sene beklemistm hahahah Gogsumden boynuma cikan damarlarn ck belirginlesmesi Ayaklarim hep usudu Digerleri klasik bel agrisi alt karin agrisi gogus hassasiyeti ozellikle kasikta batma en belirgin belirtimdi (agri degil igne batmasi)
Bfduam Patito__ kirpik de enteresan ama “bnu nasl buldun diye sormayin” dediğin efsane👍👍👍 Sormadan edemiyorum, nasıl bi şey bu hakkatten hayal edemiyorum:)
Patito__ Bfduam yani soyle soliim supheli iliskmn uzernden 1 hafta bile gecmemisti ozaman konstgm topikte anlattm kimse inanmadi bukdr erken anlayamassn dedi dha once hamile kalanlar ama anladm emindm hatta esimle hayal kurrken bn hamileym sn kons diordm icimden :))) Neyse gelelim suana kdr iki uc kiside duydugum belirtiye Karnmi iceri cekip uc dort saniye nefesmi tuttugmda alt karnmda bole icten rahmimin basinda sanki bole tutma hissi vrdi yani dusun elini hafif parmklarnla sıktığını oyle brsy sanki oramda brsy vrdi sanki biryere carpsam kanama gecircktm ole iste Ama 4.5 aylikken kaybettm tbi bebegmi maalesef hamilelgmi anladm ama dusmek uzere oldgna ihtimal vermedgmden anlayamadm :((
Bfduam Patito__ öncelikle başın sağ olsun, cennette bekleyen meleğin var annesi sabır🤲 İnş en tez vakitte tekrar nasip olur meleğin🤲 Bu belirti olağan üstü ekstrem, şimdi dediğini yapayım da rahmin üstü dediğin sezeryan dikişi olan yer mi?
Patito__ Bfduam Allah razi olsun aminnn cnm ha birde onemli detay sag yana yatman lazm yoksa olmuyor :) Tam olarak orasi evet kesik yeri ama bole icerlerde derinlerde bir his sanki rahim kemiginin basnda gibi icten
GriMavi Bfduam hapşırma ben ☺️ Arka arkaya 15 -20 kere hapşırıyordum alerjim filan olmaya başladı sanmıstım Hamileymişim Ve hala günde 5-6 kere hapşırıyorum
Bfduam Aleynasvr bağışıklık düşmesiyle alakalı olabilir belki, benimde 6 günüm var adete, mantar oldum, uçuk çıktı, ins bu sebepledir.
anneligeadimadim Bfduam benim canım deli gibi şalgam istemişti reglime birkaç gün kala ne alakaysa normalde de pek içmem 🙈🥰
Bfduam anneligeadimadim benimde ciger istemişti daha adetime iki hsfta varken üstelik, ilginç durumlar di mi:)
BebeSurpriz @“Bfduam” kulak yolu iltihabı 😄 Bi gün sol kulağım neredeyse duymayarak uyandım ve inanılmaz bir ağrı ile doktora gittim ilaç vermek için gebelil durumu var mı dedi aslında olmaması lazım dedim ama emin de olamadım benim adetim hep düzensizdir ve evleneli daha 2 ay geçmişti. Test yaptım pozitif çıktı 😄 meğer normalmiş gebelikte anneler enfeksiyonlara daha açık oluyormuş
Bfduam BebeSurpriz buda cok enteresan. Ya inş son dediğin cümlendekiyimdir, enfeksiyon durumu. Adetime altı gün var, mantar ve dudağımda uçuk çıktı.
Edaymn Bfduam adetimden 1 hafta önce tam yemek yiyordum 1 saat sonra sanki hiç yememiş gibi açlık hissi oluyordu çok şaşırmıştım ilk defa böyle olmuştu birde yine 5 gün kala adet günüme vücudum inanılmaz sıcaktı özellikle kasık bölgem ölçüyordum kasık bölgemi 37,8 falan çıkıyordu🙈😂
Bfduam Seross10 adete ne kadar varken belirtilerin başlamıştı? Edaymn evet vücut sicaklığıda artiyor.
Seross10 Bfduam bilindik belirtilerin hepsini yaşadım ama ekstra sivilce çıkmıştı birden yüzümün birkaç yerinde