Anne88 Bfduam canm benim geç döllenme olmuş iki ay adet olmadım biliyorsun zaten tsrlusalda içtim üstüne rahim filmi cekilcem diye 🙄 yüzüm pütür pütür issile oldu sık idrar ve bacak ağrısı oldu bende
Bfduam Anne88 burda samimi misin canım ya:) Anne88 Mantar oldum dudaklarım kurudu uçuk çıktı, adetime 6 gün var inş olmam🤲 bacak ağrısı tek bacak mıydı canım benim.genelde adet öncesi sol bacağın ağrır.
ebru_yldrm Bfduam ayaklarımın üşümesi 😁 adete 1 hafta kala sanki ayaklarım buzun içindeymiş gibi üşüyordu kesinlikle ısınmıyordu
ebru_yldrm Gamze2212 😁😁 enteresan gelmişti bana daha önceki hamileliklerimde yaşamadım bunu. Isınmıyor malesef canım bi kaç ay boyunca
ebru_yldrm Gamze2212 inşallah hamilesindir canım. Ve inşallah ayakların hiç üşümez hamileliğin boyunca 😁😁😁
Bfduam Gamze2212 zaten aşağıyla yukarının (göz) koordinasyonu mükemmel batı beklerken, eller titrek acaba geldi mi gelmedi mi gelmez olasıca psikolojisi:)
Gamze2212 Bfduam aynen bıde ilk bu ay denedık gergınım bıraz olurmu olmaz mı piskolojısı yedı bıtırdı beni 😄
Gamze2212 Bfduam farkındayım aylarca senelerce uğraşıp olmayanlarında gördüm burda ama ınsanın ıcıne anne olmak düşünce hemen olsun ıstıyor iste 🥰