Aleynasvr Bfduam inşallah canım erken gebelik testi yapsana evde adetine bir hafta da olsa doğru gösterir
Bfduam Esma46800 geçiyor mu sonra? Sende de adette yakın idrarda koyuluk,uyku hali, sol kasık batması, koku hassasiyeti olmuş muydu?
Esma46800 Patito__ bende ördek ve yeşil fasulye görmüştüm babaanneme anlattım oğlun olacak senin demişti oğlum oldu gerçekten ☺️
Aleynasvr Evrim007 her uçuk hamilelik belirtisi olacak diye bir şey yok ama inşallah öyledir canım erken gebelik testi yap sende adet günün geçmeden de çıkar onda
Sema1503 Bfduam Benim evim 5. Katta çıkarken hep yoruluyordum ama bi baktım normalden daha fazla yoruluyorum enerjim yok falan adetimede 1 hafta vardı ozaman biraz şüphem oldu acaba hamilemiyim diye adetimde gecikince test yaptım pozitif çıktı tam 5 haftalıktı öğrendik miniğimizi❤️
Bfduam Sema1503 as daha çok yenisin, vücüd bağışıklık düşüyor sanırım. Hayırlı olsun yavrunuz şimdiden🤲
Bfduam Evrim007 denedin mi kuzum? Ya benzetmiş olabilirim başka bi postta yazıştık dimi deneyip negatif gördüm diyen sen miydin canım?
Bfduam Nihanus hadi bismillah, bende şimdi dumur oldum, bu kadar koruma zırhıyla, bacım öyle düşünmekte çok haklıymışsın, ceket atsa olmuş durum vaziyet:)