Patito__ temmuzannesi01 bnde hamilelklermde hep altn gördüm ruyamda bebek erkek mi ? Cinsiyetlemi alakali acaba dedim bn birini bilmiordm digeri erkekti
temmuzannesi01 Patito__ valla daha cinsiyet belli değil kız hisediyorum ama valla biyerde okumuştum altın gebeliğe işaret diye hayırlısı olsun
Bfduam Esma46800 o a an hissetmiştim demek ki, o tat demir gibi mi? Patito__ bi arkadaş da yılan görüyormuş.
Esma46800 Patito__ bende ördek ve yeşil fasulye görmüştüm babaanneme anlattım oğlun olacak senin demişti oğlum oldu gerçekten ☺️
Esma46800 Bfduam ben tüp bebekle hamile kaldım transfer den 1 hafta sonra o metalik tat olmaya başladı bende endişelendim ters birşeylermi gidiyor diye geri internetten baktım hamilelik belirtisi yazıyordu yinede emin olamadım 1 hafta sonra test günümüzdü değerlerim çok yüksek çıktı demekki o ara tutunmuş bebeğim🥰
Anne88 Bfduam senin yorumundan sonra aklıma geldi canm gerçekten dudaklarım çok kurudu ve soyuldu bacak agirisi ben adette bile cekmezdim inşallah bu ay güzel haberlerini alırız:)
Patito__ Anne88 benimde bu ay dudklm cok kurudu hatta acior gbi ve morarmis birazck ama dha yumrtam catlamadi bile :))
Bfduam Anne88 inş canım gelmez kırmızılar, dudaklarım kuru soyuluyor, uçuk, mantar, alttan üstten kuşatıldım:)
Patito__ temmuzannesi01 genelige isaret okdgnu zaten ikisindedr gorunce anladmda merk ettgm acaba cinsiyetle ilgilimiydi diye bakalm bnde yeniden kalirsm ins ozmn anlicm :))) snnki ne zmn belli olck Bende kiz hissediordm :))
temmuzannesi01 Patito__ valla 4 ayim bitti ama işte ayda bir randevuya gidiyorum ay sonu gidicem ozaman kadar 17 hafta 3 günlük olurum öğrenirim herhalde insAllah yani sizin 2. Çocuk yani dimi siz ne zaman öğreniyorsunuz kız senesi erkek senesi diyorlar ben pek takilmam ama genelde kız gibi 😀
Patito__ temmuzannesi01 eeenogrenirsiniz herlde ben 13 de ogrenmstm 14 de kesnlesti Bn suan hamile deilim onceki dusulerm maalesef evet ikinci!oyleydi… bencede oyle bir zaman var bazn bakion herkesn kizi oluor bazn bakion herkesn oglu oluyor daha bgun bunu anneme soledm :))
temmuzannesi01 Patito__ geçmiş olsun canım Allah hakkında hayırlısını versin yakın zamanda valla öyle canım belli olmuyir bu işler takdiri ilahi ne verirse baş göz üstüne 🤗
Bfduam Patito__ inş sende en kısa zamanda güzel haberlerini yazarsın buraya tatlı dilli güzel yürek ❤️🌹
Aleynasvr Bfduam inşallah canım erken gebelik testi yapsana evde adetine bir hafta da olsa doğru gösterir