Eladmn Yaparsın normal bence.Rabbim o kuvveti tüm kadınlara vermiş.Ben sezeryandan daha çok korkuyorum düşündüğüm an ödüm kopuyor.Normal günü beklersin,normale giderken bir şey olur mecburi sezeryan olur onda yapacak bir şey yok.Anne bebek sağlığı her zaman önemli.Ama ben asla tedirginlikten ve beni ne bekliyor bilmediğimden sezeryana yönelemem.Kaç kere ameliyathaneye girdim farklı uygulamalardan,ömrüm hastanelerde geçti ama sezeryan bana bi başka geliyor.
Yaşayanların bana dediği,mesele aynı gün kalkıp yürümek sonra tamam iyiyim değil malesef.En azından çevremde ne kadar gördüysem sorduysam da hakkaten öyle.
Yengemin ilk doğumu mecburi sezeryan oldu,20sene evvel Bursada yapıldı.Bebeği 10 günlükken ameliyat oldu o zaman.Sezeryanını çok iyi cerrahlar yaptı ama ağrısı sızısı yaz kış var.10 yaşında bi oğlu daha var,hala söyler.Torba da koysalar nolursa olsun karnı hep taş gibi.
5 yaşında oğlu olan arkadaşım var,acil sezeryan oldu o da.Tamam zayıfladı filan ama sıkıntısı da var hala.
Bence yaparsın ben inanıyorum aksilik olmadığı sürece her kadın başarabilir.Sonuçta gebeyken de sıkıntılar çekiyoruz,hiç dayanamam dediğimiz şeylere adapte oluyoruz.Allah bir avazda kuş gibi doğum nasip etsin.