ozmus Doğuramıyorum postlarının akıbetini hepimiz biliyoruz, açan kısa bir süre sonea doğuruyor 😁 37+1iim şimdiden açayım da bu iş 39-40 a kalmasın 😂😂😂 sizde durumlar nedir anneleeer
SerraveAnnesii ozmus İnşallah fazla bekletmeden sağlıkla gelir bebişiniz☺️ Ben 31+6 haftadayım günler geçmiyor 🥲
ozmus SerraveAnnesii hepimizin sağlıkla gelsin inşallah🙏 evet ya 30larda zaman duruyor geçmiyor sanki
ozmus Acemianne__ yaaa valla ben😂😂 azıcık sancı girinxe ya da kasılınca aha geliyor diye korkuyorum bu seferde 😂😂 bebişlerin de kafasını karıştıracağız😂😂
SerraveAnnesii ozmus Amin canım inşallah evet ya hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor 🥺 ilk gebeliğin mi cinsiyeti ne ☺️
Acemianne__ ozmus ay bakalım nasıl doğurcaz biz 😂 sancı girince bi acaba mı diyorsun di mi dayanabilcek miyim falan. Kafam karışık benim de
SerraveAnnesii ozmus Benimde ilk gebeliğim ☺️ Allah nasip ederse kızım olacak 🙈 erkek çocukları daha geç geliyor diyorlar tabi ne kadar doğru bilemem
ozmus SerraveAnnesii yaa kulaklarımı tıklıyorum öyle diyene🙈🙈 ayy şaka maka sağlıklı olsunlar da canları istediğinde gelsinler😊
ozmus Eceedemir yaaaaaaa, ah bebişler. Hamileliğin ilk zamanlarında erken gelmesin diye dua ediyoruz şimdi de gelsin diye 😂😂