Suzanne Oyku3005 sebzeli mantar sote yanına da fırın makarna 🥰 birde iki hafta sonra bulabildiğim canım semizotu salatası 😍
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Oyku3005 8 haftalık canım ay o haftalarda mi aynı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ bebisin cinsiyeti ne erkeklerde üşengeç olunuyormus diyorlar
Oyku3005 BIR_SIYAH__HIAYESI63 benim kız ama eşim yemek ayrımı çok yaptığı için bide zorsunuyorum artık
Melekk12 Oyku3005 sarimsaktan çok midem bulanmıştı ondan Bayadır yapmıyordum en son yaptığım güzeldi yani Yörükoğlu mantısı alıyorum genelde beğeniyorum ben
Melekk12 Deletedmom73711 patlıcanı direk ocaktaki ateşin üstüne koysam acaba közlenir mi ay deneyen var mı hic aramızda
deletedmom87894 Oyku3005 ıspanaklı spagetti ve @UmutsuzPolyanna yazmış ezogelin diye menüsünü çaldım😍ezogelin çorbası yapayım diyorum😊
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Oyku3005 hepimizin eşleri öyle anlamıyorlar hele şu durumda bizleri 🤦🏼♀️sağlıcakla gelsin prenses
Aynur47 Oyku3005 makarna çorba.en basiti dun temzlk yaptim.aksama kadar çok yoruldum şimdi onun acisi çıkıor herhalde o yüzden bise yapasım gelmiyor😂30 haftalik hamileyim bide
Oyku3005 Aynur47 afiyet olsun evet çok çabuk yoruluyor insan hele hamilelikte bn 22+4 haftalığım hep uyumak istiyorum neden böyle acaba
Aynur47 Oyku3005 Canım.havalar soğuk ya ondan bende sbahhlari hiç uyanmak istemiorum inan ki gece uykulari zaten yok bana otuz haftalıkken gece uyuyamior insan
Karelinannesi Oyku3005 menüyü ayarlamak yemek yapmaktan daha zor olması 😬😬 ben bugün kereviz yapacağım ama yanına ne yaparım bilmiyorum 🙃